Διάσημη μαμά έκανε μάσκα ομορφιάς... στην φουσκωμένη της κοιλίτσα (pics)

Μάσκες προσώπου έχουμε δει, μάσκες για κοιλιές εγκύων όμως... όχι!

Διάσημη μαμά έκανε μάσκα ομορφιάς... στην φουσκωμένη της κοιλίτσα (pics)

Περιμένετε να γεννήσετε; Αν ναι, τότε αξίζετε λίγη έξτρα περιποίηση. Και όταν λέμε έξτρα δεν εννοούμε ένα μανικιούρ, ένα πεντικιούρ ή ένα μασάζ, αλλά κάτι σαν αυτό που έκανε η διάσημη μαμά.

Η διάσημη μαμά, δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την μάσκα ενυδάτωσης που έκανε στην φουσκωμένη της κοιλίτσα, όταν ήταν έγκυος, δείχνοντας τον τρόπο που πρόλαβε τις ραγάδες.

Η χορεύτρια - ηθοποιός, που απέκτησε το πρώτο της παιδί πριν μερικούς μήνες, έδειξε στις άλλες μέλλουσες μαμάδες τα δικά της μυστικά ομορφιάς και πώς δεν απέκτησε ραγάδες στην κοιλιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η μάσκα στην κοιλίτσα, είναι η τελευταία λέξη της μόδας και αρκετές διάσημες κάνουν μάσκες ενυδάτωσης, όπως η Jenna Dewan.


https://www.instagram.com/p/B9KWSUcBDgJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εγκυμοσύνη αναμφίβολα είναι η πιο σημαντική και εντυπωσιακή εμπειρία στην ζωής της γυναίκας. Κάθε τρίμηνο επιφέρει διαφορετικές αλλαγές στο σώμα και στο δέρμα μιας γυναίκας και σίγουρα μια μέλλουσα μαμά θέλει και πρέπει να περιποιείται τον εαυτό της από την "κορυφή μέχρι τα νύχια".

Αν θέλετε να ακολουθήσετε κι εσείς το παράδειγμα της διάσημης μαμάς, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον γιατρό σας και αν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αντίστοιχη μάσκα ενυδάτωσης και από ποιον μήνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved