Μέλλουσες μαμάδες μεταμορφώθηκαν σε πριγκίπισσες της Disney και είναι υπέροχες (pics)

Πέντε γυναίκες που διανύουν τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης τους μεταμορφώνονται σε αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney και μας μαγεύουν.

Μέλλουσες μαμάδες μεταμορφώθηκαν σε πριγκίπισσες της Disney και είναι υπέροχες (pics)

Τα παραμύθια συγκινούν όχι μόνο τα μικρά παιδιά, αλλά και εμάς τους μεγάλους. Οι πριγκίπισσες της Disney είναι από τις ηρωίδες παραμυθιών που έχουμε αγαπήσει και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Πέντε μέλλουσες μαμάδες μεταμφιέστηκαν σε πριγκίπισσες της Disney και οι φωτογραφίες τους, έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Εμπνευστές της ιδέας, ήταν το ζευγάρι Vic και Marie, επαγγελματίες φωτογράφοι που εξειδικεύονται στις φωτογραφήσεις εγκυμοσύνης και νεογέννητων.

To ζευγάρι εμπνεύστηκε αυτήν την ιδέα μετά από μία αποβολή που είχε η Marie στην όγδοη εβδομάδα εγκυμοσύνης της, έναν μόλις χρόνο μετά την ανακοίνωση των γιατρών ότι δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν παιδιά.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι που δεν έχουν κάνει άλλοι στο παρελθόν. Να δούμε “έξω από το κουτί” και αυτή η ιδέα των πριγκιπισσών της Disney με τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες μας φάνηκε η ιδανική.»

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved