Καραβάτου-Κατσούλης: Ο γιος τους είναι ένας κούκλος – Δείτε τις πρόσφατες φώτο του & θα λιώσετε

Στις 10 Μαΐου του 2016 ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Καραβάτου-Κατσούλης: Ο γιος τους είναι ένας κούκλος – Δείτε τις πρόσφατες φώτο του & θα λιώσετε

Ο γιος τους Αρίωνας ήρθε και γέμισε χαρά και αισιοδοξία την όμορφη παρουσιάστρια.

Η εγκυμοσύνη και το «μήνυμα» του πατέρα της

Ήταν Νοέμβριος του 2015 όταν η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της αποκαλύπτοντας όλα τα συναισθήματά της.

«Είμαι στον τέταρτο μήνα. Το φύλο δεν το έχω μάθει ακόμα. Η Αέλια θέλει αγοράκι. Ο Κρατερός είναι στη φάση που θέλει να είναι γερό, όπως και εγώ. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία. Η Αέλια πάλι, έχει εκφράσει την επιθυμία της και μου λέει: "Όταν έρθει ο μπέμπης..."», είχε πει τότε η Κατερίνα Καραβάτου, εκφράζοντας έντονα την επιθυμία της κόρης της να αποκτήσει ένα αγοράκι αδερφάκι.

«Είχα πάρει το τεστ εγκυμοσύνης, χωρίς να έχω καθυστέρηση. Ήμουν στη Χαλκιδική και δεν ήμουν καλά. Ήταν το μνημόσυνο του ενός έτους του μπαμπά μου. Και όταν βγήκε το τεστ, τον πήρα τηλέφωνο τον Κρατερό και του λέω: "Δεν θα το πιστέψεις". Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή. Από τη μία, ήταν μία πολύ μεγάλη λύπη, από την άλλη μία πολύ μεγάλη χαρά! Αισθάνθηκα ότι μου το στέλνει ο μπαμπάς μου γιατί κάτι ήθελε να μου πει! Εγώ το μετέφρασα ότι ο μπαμπάς μου δεν θέλει να με βλέπει τόσο στεναχωρημένη εκείνη την ημέρα», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η γέννηση και η βάφτιση του Αρίωνα

Το μωρό γεννήθηκε τον Μάιο του 2016, 3 κιλά και με ύψος 50 εκατοστά. Η Κατερίνα Καραβάτου γέννησε με καισαρική τομή.


https://www.instagram.com/p/CACToGijAUj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η βάφτιση του μικρού έγινε στις 9 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, στις 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Ολόκληρο το όνομά του είναι Αρίωνας-Ιωάννης. Το δεύτερο όνομα Ιωάννης, είναι το όνομα του πατέρα της παρουσιάστριας, που έχει πεθάνει.

Πώς μοιάζει ο μικρός Αριώνας

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά το τέλος της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους, Στη φωλιά των Κου Κου, σπεύδουν αμέσως στο σπίτι τους και περνούν τον χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά με τα δύο παιδιά τους, την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα!

Και οι δύο είναι φειδωλοί στις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένειά τους και κρατούν -όσο μπορούν- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν βλέπουμε ποτέ τα πρόσωπά τους.

Όσοι έχουν δει τα παιδιά από κοντά λένε ότι είναι πανέμορφα, με τον μικρό Αρίωνα, ωστόσο να μοιάζει λίγο περισσότερο στη μαμά του. Αυτό δείχνει άλλωστε και η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν καιρό. Στη φωτογραφία μπορεί να είναι η Κατερίνα μικρή, όμως θυμίζει αρκετά τον Αρίωνα.


https://www.instagram.com/p/BqieVcXgzkG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αδυναμία που έχει η Κατερίνα Καραβάτου στον γιο της είναι εμφανής. Για την ίδια είναι ο πρίγκιπάς της. Εκείνος πάλι έχει τις αμφιβολίες του και πιστεύει ότι είναι ιππότης.


https://www.instagram.com/p/BxUkue0gify/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εγώ φωνάζω τον Αρίωνα, πρίγκιπά μου. Εκείνος μου λέει: δεν είμαι πρίγκιπας, είμαι ιππότης! Ένας ξανθομπούμπουρας ιππότης που αγαπά τους γερανούς. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνεις ένας ευτυχισμένος, θαρραλέος, ιπποτικός. Χρόνια πολλά αγάπη μου», είχε σχολιάσει κάτω από μια φωτογραφία του Αρίωνα με αφορμή τα τρίτα γενέθλιά του.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Αρίωνα

Πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά και το στιλ του γιου της και δημοσίευσε φωτογραφίες του κούκλου Αρίωνα και μας έδειξε πώς περνά με τον γιο της αλλά και πώς ντύνεται όταν βγαίνουν βόλτα.

Αν δεν έχετε δει τελευταία τον Αρίωνα Κατσούλη μάλλον θα πρέπει να δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η μαμά Κατερίνα στο Instagram. Θα ξετρελαθείτε.

Δείτε τον Αρίωνα στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved