Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει τι φύτεψε στον κήπο του πατρικού της όταν ήταν παιδί (pics)

Επισκέφτηκε τους γονείς της και την κατέκλυσαν οι αναμνήσεις και οι ...μυρωδιές.

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει τι φύτεψε στον κήπο του πατρικού της όταν ήταν παιδί (pics)

Η Δούκισσα Νομικού έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της, τον μπαμπά της Νίκο Νομικό και τη μητέρα της, Ούρσουλα.

Προσπαθεί να τους βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται ειδικά τώρα που η καραντίνα έχει λήξει.

Με την πρώτη ευκαιρία επισκέπτεται το πατρικό της μαζί με τα παιδιά της και απολαμβάνει τη φροντίδα της μαμάς της, Ούρσουλας. Γιατί επίσκεψη στη μανούλα σημαίνει σπιτικό φαγητό και ξεκούραση και ...πλεξούδες. Θυμόσαστε πριν μερικές ημέρες που πήγε πάλι στη μαμά της και εκείνη της έφτιαξε γαλλική πλεξούδα τα μαλλιά;


https://www.instagram.com/p/CAaVkd2nMWy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Δούκισσας Νομικού. Κάθε φορά που πηγαίνει στη μαμά της, την περιμένει το αγαπημένο της φαγητό. Χθες κατά την επίσκεψή της απόλαυσε σπιτικά γεμιστά, τα οποία δεν αντιστάθηκε και τα πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό που θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media. Η βόλτα στον καταπράσινο κήπο της θύμισε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει το δέντρο που είχε φυτέψει η ίδια όταν ήταν στην ηλικία του Σάββα.

« Αυτό το δέντρο ήταν το πρώτο που είχα φυτέψει όταν ήμουν στην ηλικία του Σάββα ❤️ Και δες πόσο ψήλωσε ? Το αγαπώ ??», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να το αγκαλιάζει.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που την παρότρυναν να κάνει το ίδιο με τα δικά της παιδιά, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι όταν γεννήθηκαν τα δικά τους φύτεψαν κι αυτοί ένα δέντρο.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δούκισσα από την επίσκεψη στο πατρικό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved