Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τι έκανε χθες βράδυ (pics)

Δεν ήταν και το πιο χαλαρό βράδυ για εκείνη!

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τι έκανε χθες βράδυ (pics)

Η Φαίη Σκορδά, μπορεί για τρεις ώρες καθημερινά να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης μιας ζωντανής εκπομπής, κάτι απαιτητικό, ωστόσο, όταν τελειώνει θέλει κι εκείνη να αποφορτίζεται.

Θυμόσαστε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει πριν μερικές ημέρες δείχνοντάς μας ότι μετά την εκπομπή το μόνο που θέλει, είναι να χαλαρώνει βγάζοντας τα παπούτσια της;


https://www.instagram.com/p/CAsXwQTBFfx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έλα όμως, που είναι μάνα και μάλιστα δύο αγοριών... Πράγμα που σημαίνει ότι όσο και να χαλαρώσει πριν επιστρέψει στο σπίτι, εκεί την περιμένει ένα άλλο «μαρτύριο».

Ακόμη και χωρίς παπούτσια, όταν έχεις να διαχειριστείς στο σπίτι σου δύο αγόρια και μάλιστα διαφορετικών ηλικιών, όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο. Πολλοί από εσάς μπορεί να νομίζετε ότι επειδή είναι η Φαίη Σκορδά, ίσως να υπάρχουν άλλοι από πίσω της που φροντίζουν για τα παιδιά, όμως κάνετε λάθος.

Η οικοδέσποινα του πρωινού magazinο του ΑΝΤ1 είναι μία αφοσιωμένη μαμά και φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της. Γι' αυτό εξάλλου και βλέπουμε λίγες φωτογραφίες των παιδιών της στο feed της. Προτιμά να ασχολείται με εκείνα όταν βρίσκεται μαζί τους και όχι να βγάζει φωτογραφίες, απλά και μόνο για να δείξει στους followers της πόσο καλή μαμά είναι.

Αυτό το ξέρει πολύ καλά η ίδια. Που όταν γυρίζει στο σπίτι, μπορεί ναι μεν να χαλαρώνει στον καναπέ αν τα παιδιά της έχουν παρέα (όπως έγινε χθες) αλλά στο τέλος της ημέρας πέφτει κουρασμένη στο κρεβάτι γιατί πρέπει να μαζέψει τον χαμό που αφήνει τα παιδιά της να δημιουργήσουν στο σαλόνι, παίζοντας.

Χθες βράδυ λοιπόν, η Φαίη Σκορδά, μάζευε τα σκορπισμένα στο σαλόνι τουβλάκια και παιχνίδια των παιδιών της. Και δεν μιλάμε για 2-3 παιχνίδια ή για 2-3 τουβλάκια. Μιλάμε για το απόλυτο χάος!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα ανακαλύψετε το "χάος" που υπήρχε πριν μερικές ώρες στο σπίτι της παρουσιάστριας του Πρωινού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved