Ο γιος της έγινε ενός μήνα και τον έβγαλε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Μαντεύετε ποια είναι η γνωστή Ελληνίδα μαμά;

Ο γιος της έγινε ενός μήνα και τον έβγαλε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Η διάσημη μαμά διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Ένα μήνα πριν έγινε για δεύτερη φορά μαμά, καθώς έχει έναν ακόμα μεγαλύτερο γιο, τον Βασίλη, που φέτος θα γιορτάσει φέτος τα τέταρτα γενέθλιά του.

Η όμορφη μαμά είναι μία από τις πιο γνωστές γυμνάστριες της Ελλάδας και παρόλο που είναι αρκετά ενεργή στα social media, άργησε να αποκαλύψει την δεύτερη εγκυμοσύνη της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Όταν ποια ήρθε η ώρα του τοκετού, τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούριου: «Ήταν δύσκολα αυτή τη φορά. Το πρώτο το γέννησα μετά από 21 ώρες, αλλά το γέννησα φυσιολογικά. Τώρα... μπήκα στις 41 εβδομάδες φανταστείτε για 2ο παιδί, 17 ώρες χωρίς επισκληρίδιο γιατί έχω θρομβοφιλία... οπότε είχαμε πολλές ώρες ωδίνες και τελικά πήγαμε σε καισαρική... Ήταν μεγάλος... ήταν 4.000» δήλωσε.

Ο λόγος για την γλυκιά Μάντη Περσάκη. Τον τελευταίο μήνα η διάσημη μαμά απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το δεύτερο μωράκι της στο σπίτι και συχνά μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες του. Η φωτογραφία ωστόσο, που ανέβασε χθες με αφορμή τον έναν μήνα που πέρασε από όταν γεννήθηκε, είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ο μικρός Γιώργος φοράει κορμάκι σούπερμαν και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Λίγο νωρίτερα, η διάσημη μαμά είχε ανεβάσει και ένα Instagram Story που τον κρατάει αγκαλιά. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved