Τζένη Καρέζη: Δέκα σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της όταν ήταν μικρός (pics)

Υπέροχες φωτογραφίες της Τζένης Καρέζη στον πιο σπουδαίο της ρόλο, αυτόν της μητέρας. 

Τζένη Καρέζη: Δέκα σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της όταν ήταν μικρός (pics)

Ταλαντούχα, όμορφη, δυναμική, επιβλητική. Η Τζένη Καρέζη ήταν μία σπουδαία γυναίκα και ηθοποιός και άφησε το στίγμα της στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Δεν ξεχώρισε μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για τη μοναδική προσωπικότητά και ταμπεραμέντο της.

Η ζωή της θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και την ναζιστική θηριωδία. Ο πατέρας της, Κώστας Καρπούζης, ήταν ένας βαθιά συντηρητικός άνθρωπος και ήταν ενάντια στην επιθυμία της να γίνει ηθοποιός. Το 1951 μπαίνει κρυφά στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοιτά με άριστα τρία χρόνια αργότερα. Στον πρώτο χρόνο φοίτησής της, ο πατέρας της μαθαίνει ότι η κόρη του σπουδάζει υποκριτική, κάτι που έφερε και την οριστική ρήξη μεταξύ τους.

Η Τζένη Καρέζη ήταν ένας άνθρωπος με πάθος και δίψα για ζωή. Ζούσε την κάθε στιγμή και όπως είχε δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της «Εγώ δεν είμαι για το λίγο». Ήθελε να τα ζει όλα στο έπακρον. Το ίδιο ίσχυε και στην προσωπική της ζωή. Ο πρώτος της γάμος με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Ζάχο Χατζηφωτίου, έγινε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους, δεν κράτησε όμως πολύ και οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους έπεσαν το 1964.

Τον έρωτα της ζωής της τον γνώρισε δύο χρόνια μετά στα γυρίσματα της ταινίας «Κοντσέρτο για πολυβόλα». Δεν είναι άλλος από τον Κώστα Καζάκο με τον οποίο παρέμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό της, τον Ιούλιο του 1992. Ο Κώστας Καζάκος ήταν αυτός που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή και σαν ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα της τότε ελληνικής showbiz. Καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους Κωνσταντίνος που γεννήθηκε το 1969.

Όπως όλα στη ζωή της, η Τζένη Καρέζη βίωσε και τη μητρότητα με πάθος. Φωτογραφίες της εποχής εκείνης αποδεικνύουν ότι ήταν μία τρυφερή μητέρα με αδυναμία στον μοναχογιό της.

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της ηθοποιού με τον γιο της, Κωνσταντίνο όταν ήταν μικρός, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @tzeni_karezi_fanpage

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved