Βασιλική Ανδρίτσου: Μας δείχνει πώς στόλισε την κούνια της κόρης της για το καλοκαίρι (pics)

Έδωσε μια νότα καλοκαιριού στο δωμάτιο της Ανθένιας.

Βασιλική Ανδρίτσου: Μας δείχνει πώς στόλισε την κούνια της κόρης της για το καλοκαίρι (pics)

Η Βασιλική Ανδρίτσου απολαμβάνει κάθε στιγμή με την μονάκριβη κόρη της.

Η Ανθένια, που έγινε ενός έτους τον Φεβρουάριο του 2020, μονοπωλεί, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον των γονιών της οι οποίοι της έχουν μεγάλη αδυναμία.

Η ηθοποιός αρκετά συχνά δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της φροντίζοντας να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Μαμά και κόρη περνούν πολλές ώρες μαζί κάνοντας απλά, καθημερινά πράγματα.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην Φαίη Σκορδά μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», είναι χαρούμενη που έχει το αγγελούδι της, την κόρη της! «Περπατά τώρα, βάζει ένα σακίδιο και πάει στο σαλόνι… Τι να λέμε! Περίμενα ότι θα άλλαζε η ζωή μου αλλά όχι ότι θα ήταν τόσο τέλεια… Ξαφνικά πήραν όλα το δρόμο τους… Εγώ νιώθω με το παιδί ότι βρήκα τον εαυτό μου» τόνισε η ηθοποιός με πλατύ χαμόγελο!

Από τις αναρτήσεις που κάνει δείχνει να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα πλεκτά κουκλάκια με τα οποία διακοσμεί το παιδικό δωμάτιο.

Τώρα λοιπόν που οδεύουμε προς το καλοκαίρι, η ευτυχισμένη μαμά έκανε μια αλλαγή στο δωμάτιο της κόρης της.«Στολίσαμε καλοκαιρινά την κούνια μας♥️♥️♥️», έγραψε μεταξύ άλλων η Βασιλική Ανδρίτσου σε ποστ της στο Instagram.

Δείτε πώς στόλισε την κούνια της κόρης της καθώς και φωτογραφίες με την Ανθένια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved