Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η καλοκαιρινή φωτογραφία και το αισιόδοξο μήνυμά της (pics)

Τι συνέβη; 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η καλοκαιρινή φωτογραφία και το αισιόδοξο μήνυμά της (pics)

Το σκηνικό του καιρού κάθε άλλο παρά καλοκαιρινό είναι αφού η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή και βρέχει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο χειμωνιάτικος καιρός φαίνεται ότι επηρέασε την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία άκρως καλοκαιρινή και μοιράστηκε τις σκέψεις της δημόσια.

«Σήμερα που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος... αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές.
Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο... Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισόγεμάτο κι έτσι χαμογελώ και συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου.
Καληνύχτα!»


https://www.instagram.com/p/CAqZRwAD7xk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ως γνωστόν, αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός της παρουσιάστριας είναι η Πάρος. Μαζί με την οικογένειά της περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της εκεί και έχει τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Και μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι για όλους μας διαφορετικό, λόγω κορονοϊού, ωστόσο, θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Το ίδιο θα κάνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που προσπαθεί να βλέπει , όπως λέει, το ποτήρι μισογεμάτο.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύει από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved