Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι θα αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης από το στήθος της (pics)

Με μια ανάρτηση στο Instagram η διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι κουράστηκε να έχει μεγάλο στήθος και πήρε την απόφαση να το αφαιρέσει.

Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι θα αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης από το στήθος της (pics)

«Γεια σας! Δημοσίευσα στο Twitter ότι έκανα τεστ για τον κορονοϊό, καθώς πρόκειται να κάνω ένα χειρουργείο σύντομα. Πολλοί άνθρωποι είναι -κατανοητά- περίεργοι (και ενοχλητικοί) γι' αυτό και θα σας το πω εδώ! Θα κάνω αφαίρεση στήθους! Ήταν υπέροχo για αρκετά χρόνια, αλλά βαρέθηκα. Θα ήθελα να μπορώ να κουμπώνω ένα φόρεμα στο νούμερό μου, να ξαπλώνω με την κοιλιά μου και να νιώθω άνετα. Όχι πια μεγάλo. Οπότε μην ανησυχείτε για εμένα! Όλα καλά! Θα έχω στήθος, αλλά δεν θα είναι μεγάλο πια!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που βλέπετε και που τη δείχνει όταν ακόμη είχε φυσικό στήθος και χωρίς τα ενθέματα σιλικόνης.


https://www.instagram.com/p/CAqylh4pjZ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Chrissy Teigen, δεν είναι η πρώτη διάσημη που κάνει αφαιρετική επέμβαση στον μαστό. Η Victoria Beckham είχε παραδεχτεί το 2014 ότι είχε αφαιρέσει την σιλικόνη από το στήθος της.

Η διάσημη μαμά, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να επιστρέψει στα κιλά που είχε πριν τις δύο της εγκυμοσύνες και αυτός ίσως είναι ο ένας λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση. Η αύξηση του βάρους και προσθήκη επιπλέον κιλών, στις γυναίκες με ενθέματα σιλικόνης και η μη επάνοδος στα φυσιολογικά κιλά έχει ως αποτέλεσμα είτε την δημιουργία ενός υπερβολικά μεγάλου στήθους, μη αναλογικού σε σχέση με τον σωματότυπο της γυναίκας, είτε την αλλαγή του σχήματος του στήθους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Chrissy Teigen, που μη μπορώντας άλλο να διαχειριστεί το βάρος της, αποφάσισε να αφαιρέσει τα ενθέματα σιλιλκόνης από το στήθος της.

Το διάσημο μοντέλο παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, John Legend στις 14 Σεπτεμβρίου 2013, στο Como, στην Ιταλία. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τη Luna, που γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 2016 και τον Miles, που γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 2018. Και τα δύο παιδιά, τα απέκτησαν με εξωσωματική γονιμοποίηση. Η Teigen έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν όχι μόνο για τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδί αλλά και για την μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Είναι από τις μαμάδες που είναι αρκετά ενεργές στα social media και δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά και τον σύζυγό της στο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved