Βασιλική Μιλλούση: Τι είπε για το σώμα της και πήρε «φωτιά» το Instagram (pics)

Οι φωτογραφίες και το σχόλιό της που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

Βασιλική Μιλλούση: Τι είπε για το σώμα της και πήρε «φωτιά» το Instagram (pics)

Η Βασιλική Μιλλούση κατάφερε να χάσει πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

'Αλλωστε όπως είχε αποκαλύψει η ίδια είχε πάρει μόλις 9 κιλά. Αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της και μόλις ένιωσε αρκετά δυνατή, ξεκίνησε να γυμνάζεται ενώ συχνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο προτείνοντας ασκήσεις και σε άλλες μανούλες με την προτροπή να προσέχουν και να μην πιέζουν τον εαυτό τους.

Ως πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε γυμναστήρια και πολύωρες προπονήσεις, επομένως είναι λογικό να "βλέπει" διαφορετικά το σώμα της.

Χθες λοιπόν η γλυκιά μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει να είναι καθισμένη στο γκαζόν κοιτάζοντας την κοιλίτσα της και τη συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

« 1) άραγε θα ξαναγίνω όπως πριν;». Δεν ήταν όμως το μοναδικό καθώς συνέχισε : «2) δεν με νοιάζει…είμαι ευτυχισμένη μαμά, 3) love my life». Τρία σχόλια όσα και οι φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/CALG-JIjgAu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως όπως φάνηκε το σχόλιο για το σώμα της ήταν εκείνο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των followers της.

Οι περισσότεροι έσπευσαν να την υπερασπιστούν λέγοντας ότι ως αθλήτρια έχει άλλα στάνταρντς για το σώμα ενώ υπήρξαν και οι γυναίκες που θεώρησαν …προκλητικό το σχόλιό της, ειδικά όταν είναι αδύνατη και γυμνασμένη.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved