Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί με τον γιο του (pics)

Απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον μοναχογιό του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί με τον γιο του (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την ημέρα που έγινε πατέρας δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου του.

Ο μικρούλης Liam Charles δεν έχει κλέψει μόνο τις καρδιές των γονιών του αλλά και των περίπου 8 εκατ.followers του διάσημου μπαμπά του.Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, απολαμβάνει την πατρότητα και θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητας του γιου του, όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά του.

Οι αναρτήσεις με τον γιο του είναι πλέον αρκετά συχνές και εμείς έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο έχει αλλάξει το μωρό τους τελευταίους μήνες.

Ο μικρός γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και το νέο είχε κάνει γνωστό ο διάσημος μπαμπάς μέσα από τα social media. Τότε ανακοίνωσε και το όνομά του Liam Charles , προς τιμή του πατέρα του (Charles) που έφυγε από τη ζωή πριν από 2,5 χρόνια σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Πριν μερικές ώρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δημοσίευσε ακόμη μια τρυφερή φωτογραφία του γιου του. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ύφος του μπασκεμπολίστα. Έχει αγκαλιά τον γιο του και χαμογελά πανευτυχής. Στις μέχρι σήμερα αναρτήσεις του συνήθως κοίταζε τρυφερά τον γιο του, τον είχε αγκαλιά, τον κοιτούσε, αλλά τέτοιο χαμόγελο απέραντης ευτυχίας δεν είχαμε ξαναδεί.

Δείτε τη φωτογραφία αυτή όπως και άλλες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved