Μια μικρή fashionista η κόρη της γνωστής ηθοποιού τρελαίνει μέρα με τη μέρα το Instagram (pics)

Μπορεί όταν ήταν πιο μικρή η κορούλα της να μην δημοσίευε φωτογραφίες της όμως, τώρα έχει κάθε λόγο να το κάνει καθώς η κόρη της εξελίσσεται σε ένα fashion icon.

 

Μια μικρή fashionista η κόρη της γνωστής ηθοποιού τρελαίνει μέρα με τη μέρα το Instagram (pics)

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν ότι η κόρη της με τον καιρό εξελίσσεται σε μια μικρή fashionista και κάθε φορά ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες που θα δημοσιεύσει στα social media.

Η 36χρονη ηθοποιός από το 2014 που έφερε στον κόσμο την κόρη της, άλλαξε το στιλ της, έχασε τα περιττά κιλά που είχε και πλέον ο κόσμος δεν μιλά μόνο για τα υπέροχα μάτια της αλλά και για το κορμί που έχτισε σιγά-σιγά μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια.

Φαίνεται πώς το γούστο και την φινέτσα της το κληροδοτεί στην κόρη της που σήμερα είναι 6 ετών. Η μικρή γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 2014 με τη μαμά τότε να γράφει στο Instagram:

«Καλώς ήλθες στον κόσμο αγαπημένη μου (10/02/14)! Ευχαριστώ το Θεό που σε έστειλε σε εμένα και ήρθες σε αυτό τον κόσμο υγιής! Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που μου έδωσε την δύναμη να σε προστατεύσω από την πρώτη στιγμή! Είσαι ζωντανή! Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Θέλω να ευχαριστήσω την πολύ κοντινή μου φίλη Άνα, η οποία ήταν δίπλα μου την ώρα του τοκετού και θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την οικογένεια, όλους μου τους φίλους και φυσικά όλους εσάς, που πάντα μου στέλνατε θετική σκέψη και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ!».

Η Meryem Uzerli, που τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», είχε σοκάρει το κοινό όταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της είχε δηλώσει για τον πατέρα του παιδιού της πως αγάπησε έναν άντρα που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε και πως ο ίδιος άνθρωπος της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση.

Η ίδια όμως, με τη βοήθεια και την στήριξη των δικών της, κράτησε το παιδί και πλέον είναι ο λόγος της ύπαρξής της.

Η Lara είναι αξιολάτρευτη, ποτέ δεν είναι υπερβολικά ντυμένη και δεν αλλοιώνει ούτε στο ελάχιστο την γλυκιά ανεμελιά της παιδικής της ηλικίας.

Μέσα από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι μαμά και κόρη προσπαθούν να είναι ντυμένες στα ίδια χρώματα κάθε φορά που κάνουν μια δημόσια εμφάνιση, ενώ όλα τα ρούχα της Lara -αν και στιλάτα- είναι άνετα ώστε να μπορεί να παίζει με το αγαπημένο της πατίνι.

Δείτε λοιπόν τις πιο ωραίες φωτογραφίες της μικρής Lara έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η Meryem Uzerli στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θα πάθετε πλάκα με τις φωτογραφίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved