Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τι κάνει ο γιος του στη θάλασσα - Μας άφησε άφωνους (pics)

Δεν του αρέσει μόνο να κολυμπά.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τι κάνει ο γιος του στη θάλασσα - Μας άφησε άφωνους  (pics)

Είναι γνωστή η αγάπη του Γιώργου Λιάγκα για τη θάλασσα. Είναι άλλωστε και χειμερινός κολυμβητής.

Φαίνεται ότι κατάφερε να μεταφέρει αυτή την αδυναμία και στα παιδιά του, τον Δημήτρη και τον Γιάννη, αφού και τα δύο ασχολούνται με το πόλο.

Με το που αρχίζει και ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία ο γνωστός παρουσιαστής παίρνει τα αγόρια του και κάνουν τις πρώτες βουτιές.

Τι κι αν η θάλασσα είναι δροσερή αυτή την εποχή, τα παιδιά απολαμβάνουν το μπάνιο με την ψυχή τους.

Πολύ συχνά ο παρουσιαστής δημοσιεύει φωτογραφίες από τις εξορμήσεις με τους γιους του σε διάφορες παραλίες εντός και εκτός Αττικής. Η πρώτη για φέτος ανάρτηση που έκανε με βουτιά του μεγάλου του γιου ήταν από την αγαπημένη του Βουλιαγμένη.

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός είναι η Τήνος όπου ο Γιώργος Λιάγκας έχεις σπίτι και τα τελευταία καλοκαίρια περνά μέρος των διακοπών του εκεί. Επίσης με το σκάφος του εξερευνά διάφορα μέρη της Ελλάδας και ουκ ολίγες φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από πανέμορφα καλοκαιρινά τοπία.

Η πρώτη για φέτος ανάρτηση που έκανε με βουτιά του μεγάλου του γιου Γιάννη ήταν από την αγαπημένη του Βουλιαγμένη στις 9 Μαίου.

« Καλο Καλοκαίρι» ευχήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και οι φίλοι του , διαδικτυακοί και μη, έσπευσαν να κάνουν like και να ευχηθούν να χαίρεται τα παιδιά του.

Πρόσφατα έκανε μια ακόμα ανάρτηση με τον μεγάλο του γιο, μόνο που αυτή τη φορά δεν κολυμπούσε αλλά ψάρευε!

Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά και άλλες που έχει δημοσιεύει στο παρελθόν στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved