Νικολέττα Ράλλη: Ετοιμάζει τα μωρουδιακά και αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση με την πεθερά της

Θέλει να είναι όλα έτοιμα μέχρι να γεννήσει.

 

Νικολέττα Ράλλη: Ετοιμάζει τα μωρουδιακά και αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση με την πεθερά της

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί και φροντίζει να τα οργανώσει όλα μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή.

Από την αρχή της εγκυμοσύνης της μέχρι και σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, ειδικά τώρα που είναι έγκυος.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα τα Q&A, όπου έχει την ευκαιρία να απαντήσει σε πολλά από τα ερωτήματα που της θέτουν οι μέλλουσες μανούλες.

Ετσι σε ένα από αυτά μας αποκάλυψε πόσο κιλά πήρε αλλά και γιατί το σημαντικότερο όλων είναι η ψυχολογία της κάθε γυναίκας. Eίχε πει λοιπόν ότι πήρε 17 κιλά μέχρι τώρα.

«Επίσης δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Η καθεμία έχει διαφορετική εγκυμοσύνη. Άλλη κοπέλα είναι 1.60, άλλη 1.70.Άλλη ξεκινάει ούσα 50 κιλά και άλλη 70. Άλλη έχει ζάχαρο και πρέπει να προσέχει τι τρώει αυστηρά, άλλη πρέπει απλά να προσέχει… Μην έχετε εμμονή με το βάρος. Σημασία έχει να είστε υγιής. Και αυτό θα σας το πει ο γιατρός σας, όχι η ζυγαριά» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του queen.gr σε ένα ακόμα Q&A απάντησε ποια είναι η σχέση με την πεθερά της λέγοντας ότι είναι πολύ τυχερή.

Οσο για τα μωρουδιακά, οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς καθώς έχει ήδη πλύνει τα πρώτα φορμάκια του μωρού.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τι έχει απαντήσει η Νικολέττα Ράλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τον ερχομό του μωρού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved