Δούκισσα Νομικού: Τι έκανε για να δροσίσει την κόρη της στο σπίτι το Σαββατοκύριακο; (pics & vid)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε με την οκτώ μηνών Αναστασία.

Δούκισσα Νομικού: Τι έκανε για να δροσίσει την κόρη της στο σπίτι το Σαββατοκύριακο; (pics & vid)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Σάββας και η μικρή Αναστασία είναι προτεραιότητά της και η διάσημη μαμά περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της μαζί τους.

Μέσα από τα social media της, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς της αλλά και σκέψεις της. Οι φωτογραφίες δε με τα παιδιά της, είναι πάντα οι πιο απολαυστικές και μόλις τις αναρτά κάνουν αμέσως τον γύρο των ελληνικών media.

To Σάββατο, η Δούκισσα Νομικού μας αποκάλυψε τι έκανε για να δροσίσει την οκτώ μηνών Αναστασία στο σπίτι της. Η διάσημη μαμά ανέβασε ένα Instagram Story και μας έδειξε τα ποδαράκια της κόρη της που παίζει με το νερό. Μάλιστα, ταυτόχρονα ακούγονται πουλάκια που κελαηδούν οπότε το πιθανότερο είναι ότι βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού τους. Δείτε το βίντεο παρακάτω.Η Δούκισσα Νομικού, αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της, πάντα όμως φροντίζει να καλύπτει τα προσωπάκια τους. Δείτε φωτογραφίες της λαμπερής παρουσιάστριας με τα δύο της παιδιά, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved