Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει την καλαθούνα του μωρού και πώς είναι το παιδικό δωμάτιο (pics)

Είναι όλα έτοιμα για τον ερχομό του μωρού; 

Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει την καλαθούνα του μωρού και πώς είναι το παιδικό δωμάτιο (pics)

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και προσπαθεί να είναι χαλαρή.

Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, είχε έναν ακόμα λόγο να είναι πιο προσεκτική και έτσι παρέμενε σπίτι αξιοποιώντας με κάθε δυνατό τρόπο τον άπλετο χρόνο που είχε στη διάθεσή της.

Τα social media αποτέλεσαν μια καλή «παρέα» αφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε συχνή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ με τα Q&A που έκανε μοιράστηκε πολλά από τα μυστικά ομορφιάς της, της διατροφής της την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και λεπτομέρειες για τις ετοιμασίες που αφορούν στον ερχομό του μωρού.

Σε πρόσφατο λοιπόν Q&A η Νικολέττα Ράλλη είπε ότι έχει πάρει μέχρι τώρα 17 κιλά, όμως όπως τόνισε δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. «Η καθεμία έχει διαφορετική εγκυμοσύνη. Άλλη κοπέλα είναι 1,60, άλλη 1.70. Άλλη ξεκινάει ούσα 50 κιλά και άλλη 70. ‘Άλλη έχει ζάχαρο και πρέπει να προσέχει τι τρώει αυστηράμ άλλη πρέπει απλά να προσέχει. Μην έχετε εμμονή με το βάρος. Σημασία έχει να είστε υγιής. Και αυτό θα σας το πει ο γιατρός σας όχι η ζυγαριά», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε ήταν αν έχει ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο. Η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δωμάτιο γράφοντας το εξής: «Τίποτα ακόμα. Εχθές ευτυχώς μου ήρθε ότι παρήγγειλα. Και κατάφερα να στήσω αυτή την ονειρική καλαθούνα».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί απαντώντας παράλληλα σε διάφορες ερωτήσεις που τις έκαναν στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved