Πρωτομαγιά: Δείτε τι έκαναν σήμερα οι διάσημοι Έλληνες γονείς (pics)

Καλό μήνα και από εμάς αλλά και από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που έσπευσαν πρωί πρωί να ευχηθούν σε όλους μας να έχουμε ένα καλύτερο και διαφορετικό μήνα από τους προηγούμενους δύο!

Η πρώτη φωτογραφία που είδαμε στο Instagram ήταν εκείνη της Τζένης Θεωνά που με μια φωτογραφία του γιου της, Αρίωνα, μας ευχήθηκε καλό μήνα, «Το αγόρι του Μάη. #kalomina», σχολίασε και αμέσως οι followers της έσπευσαν να της ευχηθούν το ίδιο.

Η Τζένη Θεωνά όμως δεν ήταν η μόνη Ελληνίδα μαμά που μπήκε πρωί-πρωί στο Instagram για να ευχηθεί. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή (η κόρη της έχει γενέθλια), η Σίσσυ Φειδά, η Ιωάννα Λίλη, η Νόνη Δούνια, η Δέσποινα Βανδή, είναι μερικές ακόμη από τις διάσημες μαμάδες που δημοσίευσαν υπέροχες φωτογραφίες φτιάχνοντάς μας όχι μόνο τη μέρα αλλά και τη διάθεση. Εκτός από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες υπήρξαν και αρκετοί διάσημοι Έλληνες μπαμπάδες που ευχήθηκαν καλό μήνα! Ο Σάββας Πούμπουρας, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έβαλαν φωτογραφίες τους στο Instagram.

Μπορεί η Πρωτομαγιά ως έθιμο να ήθελε φύση, εξοχή, βόλτες, λουλούδια, πικ νικ, εξορμήσεις και άλλα πολλά όμως με τα μέτρα (που δεν έχει γίνει ακόμη η άρση τους) οι επιλογές είναι ελάχιστες και τα πάρκα της γειτονιάς, τα άλση και οι παραλίες (για όσους μένουν στην παραλία) πόλος έλξης για πολλούς.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς ευχήθηκαν, τι έκαναν και πού πήγαν οι διάσημοι Έλληνες γονείς:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved