Η Ελληνίδα αθλήτρια είναι έγκυος & αυτό είναι το 1ο πράγμα που θα κάνει τη Δευτέρα στα μαγαζιά

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και γιατί να μην το κάνει άλλωστε, αφού θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια είναι έγκυος & αυτό είναι το 1ο πράγμα που θα κάνει τη Δευτέρα στα μαγαζιά

Τα νέα είχε ανακοινώσει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, δίχνοντάς μας την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα σχολιάζοντας: «Και Ναι πια μπορώ να το ανακοινώσω….η κοιλιά μου μεγάλωσε αρκετά πια και η χαρά μου ακόμη περισσότερο!

Baby loading…. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, όλες νομίζω οι εγκυμονούσες έχουμε ένα άγχος και μια ευθύνη παραπάνω γιατί ετοιμαζόμαστε να φέρουμε μια καινούρια ζωή στον κόσμο!

Μένουμε σπίτι και μένουμε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα!».


https://www.instagram.com/p/B-WqQBBJZRb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αναρτήσεις της έκτοτε; Λιγοστές. Πριν μερικές ώρες όμως η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και νικήτρια του πέμπτου «Dancing with the stars» δημοσίευσε φωτογραφία της όχι μόνο δείχνοντάς μας την κοιλίτσα της αλλά και αποκαλύπτοντας τι θα κάνει τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα μαγαζιά.

«Ετοιμάζομαι για μετακίνηση 6!!! Και ναι συνειδητοποίησα ότι πλέον δε μου κάνουν τα ρούχα μου ???!Οταν μας βρήκε η καραντίνα ήταν ακόμη πολύ νωρίς και δεν είχα προμηθευτεί ακόμη κάποια ρούχα εγκυμοσύνης!!Ποιος να προβλέψει όλο αυτό που μας βρήκε!! Ευτυχώς από Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα και ειναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω! Μέχρι τότε βολεύομαι με 2-3 φορμες που μου κάνουν ακόμη!Σήμερα αθλητικά από πανω μέχρι κάτω!!
Εσείς ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε από Δευτερα????
#carantine #covid_19 #μετακινηση6 #nike #nikeshoes #pregrand #pregrancy #workout #coach #goforwalk #like».

Δείτε τις λιγοστές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μορφούλα Ντώνα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved