Ελληνίδα δημοσιογράφος ξεσπά: «Τελικά το να είσαι μάνα σου απαγορεύει να είσαι και επαγγελματίας»

Με μία ανάρτησή της, η γνωστή Ελληνίδα μαμά και δημοσιογράφος εξέφρασε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της. 

Ελληνίδα δημοσιογράφος ξεσπά: «Τελικά το να είσαι μάνα σου απαγορεύει να είσαι και επαγγελματίας»

Η δημοσιογράφος και πανελίστρια, αν και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν είχε απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική της ζωή.

Εκτός από τη δουλειά της την οποία όπως έχει δηλώσει αγαπάει πολύ, τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει και το ρόλο της ως μαμά. Η κόρη της, Βασιλική, είναι πλέον εννέα ετών και ο γιος της, Μάριος, μόλις δύο.

Η γνωστή μαμά αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα, μέσα από τις αναρτήσεις της μας έδειχνε πώς περνάει τον χρόνο με τα παιδιά της εντός σπιτιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι και πολλή μαγειρική στην οποία όπως φαίνεται, η δημοσιογράφος έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο λόγος για την Έλενα Πολυκάρπου. Η γνωστή μαμά είναι ειλικρινής, αυθεντική και ανέκαθεν έλεγε αυτό που πίστευε και σκεφτόταν. Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις μάλιστα, μοιράστηκε τους προβληματισμούς της για ένα θέμα που την απασχολεί. Όπως εκμυστηρεύτηκε, δεδομένου ότι η ίδια εξακολουθεί να πηγαίνει στη δουλειά της και σύντομα θα επιστρέψει κανονικά στα επαγγελματικά του καθήκοντα και ο σύζυγός της, δεν ξέρει ποιος θα κρατήσει τα παιδιά:

«Ονομάζομαι Έλενα Πολυκάρπου, εργάζομαι 22 χρόνια, αγαπώ την δουλειά μου πολύ, αλλά είμαι και μαμά δυο παιδιών, που είναι η ζωή μου όλη, η εννιάχρονη Βασιλική που πηγαίνει Τετάρτη δημοτικού και του δίχρονου Μάριου που πηγαίνει σε βρεφονηπιακό σταθμό.Προς το παρόν τρέχουμε σαν τους τρελούς, ο σύζυγος μου δουλεύει από το σπίτι και εγώ κάθε απόγευμα πηγαίνω στην δουλειά μου. Η κόρη μας, μας βοηθάει όσο δεν φαντάζεστε...Σε λίγο καιρό ο μπαμπάς μας θα επιστρέψει στην δουλειά του κανονικά άρα θα πρέπει να δουλεύουμε και οι δυο... Θα φεύγει 8:00 το πρωί και θα επιστρέφει 21:00 το βράδυ.Ακούγεται ότι τα σχολεία δεν θα ανοίξουν, εγώ φυσικά θα πρέπει και θα ήθελα να συνεχίσω να πηγαίνω στην δουλειά μου, τα παιδιά όμως ποιος θα τα κρατάει; Θέλει κάποιος να μου απαντήσει; Αν κάποιος σκέφτεται τις οικογένειες που δεν έχουν κάποια βοήθεια;;; Επίσης αν δεν ανοίξουν τα σχολεία για να πάνε οι άνθρωποι σαν και εμάς στις δουλειές τους θα αναγκαστούν να κρατήσουν τα παιδιά τους γιαγιάδες και παππούδες πράγμα επικίνδυνο... Και στην συνέχεια στις 15 Ιουνίου όταν τελειώνανε τα σχολεία πηγαίναμε τα παιδιά μας σε summer camp τώρα τι θα κάνουμε;;; Θα παίρνουμε τα παιδιά μας στις δουλειές μας;;; Τελικά το να είσαι μάνα σου απαγορεύει να είσαι και επαγγελματίας!!! Για αυτό όταν γράφετε έτσι απλά να κλείσουν τα σχολεία να σκέφτεστε ότι υπάρχουν και οικογένειες που δεν έχουν λύσεις... (Αγωνιστικούς χαιρετισμούς γλυκές μανούλες. Γράψτε, φωναχτέ, τραγουδήσετε, βάφτε ρίζα, κάντε Τικ τοκ γιατί αυτό κάνουν και οι φωνές τους ακούγονται... μάλλον εμάς τις μαμάδες δεν μας ακούνε...)»

Το παραπάνω μήνυμα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία της ίδιας και των παιδιών της. Δείτε την στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμη περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η διάσημη μαμά με τα παιδιά της στο παρελθόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved