Αναστασία Ρουβά: 10 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο έχει αλλάξει χρόνο με τον χρόνο

Έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια!

Αναστασία Ρουβά: 10 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο έχει αλλάξει χρόνο με τον χρόνο

Η Κάτια Ζυγούλη το 2003 χαστούκισε τον Σάκη Ρουβά για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ και αυτό το χαστούκι έμελλε να αλλάξει όλη τους τη ζωή.

Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά (Αναστασιά, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα) και ο πρώτος καρπός του έρωτά τους ήταν η Αναστασία, που ήρθε στον κόσμο 5 χρόνια μετά στις 2 Νοεμβρίου 2008.

Ένα από τα πιο διάσημα μωρά

Η Αναστασία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων από την πρώτη κιόλας στιγμής της γέννησής της. Όλοι ήθελαν ένα πλάνο και μια φωτογραφία της μικρούλας. Βλέπετε δεν ήταν και λίγο να έχεις μια αποκλειστική φωτογραφία από το μωρό του Σάκη και της Κάτιας.

Το ζευγάρι όμως ήταν ξεκάθαρο απέναντι στους δημοσιογράφους ζητώντας από όλους να σεβαστούν την απόφασή τους να μη φωτογραφίσουν την κόρη τους (το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά μέχρι και σήμερα).

Πλέον, μόνο το ζευγάρι δημοσιεύει φωτογραφίες όχι μόνο της Αναστασίας αλλά και των άλλων τριών παιδιών που έχει.

Πόσο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια αυτό το μικρό ξανθό κορίτσι

Η Αναστασία είναι πια 12 ετών και ακόμη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων όπως την πρώτη φορά.

Από μικρό κοριτσάκι, θυμίζει περισσότερο μια δεσποινιδούλα που σε κάθε φωτογραφία και κάθε βίντεο δείχνει πόσο ώριμη και πόσο προστατευτική είναι απέναντι στα υπόλοιπα αδέρφια της.

Το πού μοιάζει, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, καθώς όσο τη βλέπουμε παρατηρούμε χαρακτηριστικά και των δύο γονιών της.

Της αρέσει πολύ η μαγειρική του θείου της, Απόστολου, να φτιάχνει κουλουράκια και να χορεύει, όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο.



Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε 10 φωτογραφίες (έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει ο Σάκης και η Κάτια) που δείχνουν την αλλαγή στην εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved