Βίκυ Βολιώτη: Φωτογράφησε την κόρη της μετά από καιρό - Η Άννα μεγάλωσε πολύ (pics)

Με μια τρυφερή ανάρτηση η Βίκυ Βολιώτη μας έδειξε μετά από καιρό την μονάκριβη κόρη της Άννα.

Βίκυ Βολιώτη: Φωτογράφησε την κόρη της μετά από καιρό - Η Άννα μεγάλωσε πολύ (pics)

Οικογενειακώς μένουν στο σπίτι, όπως άλλωστε κάνουν όλοι και φροντίζουν να γεμίζουν την καθημερινότητά τους με όμορφα δημιουργικά πράγματα.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία η Άννα κάθεται στο γραφείο της και φτιάχνει μια ζωγραφιά με τη μαμά να σχολιάζει:

«Όταν βλέπω την Άννα να κάθεται στο γραφειάκι της και να προσπαθεί με τόση προσήλωση να κάνει την ζωγραφιά που της έχουν ζητήσει από το σχολείο, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να αγαπήσει και μεγαλώνοντας το σχολείο και το διάβασμα αναγνωρίζοντας ότι μέσα από την γνώση ανοίγονται κόσμοι ολόκληροι».

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη αυτή κατάσταση και για το πόσο σημαντική είναι η μόρφωση για να μπορέσουμε να βγούμε ξανά στο φως.

«Θέλω να ελπίζω ότι αυτή η δύσκολη περίοδος που ζούμε δεν θα οδηγήσει μόνο στην αυταπόδεικτη πια ενίσχυση του Εθνικού συστήματος υγείας , ώστε να φροντίζει το ίδιο καλά για όλους , πλούσιους και φτωχούς , Ελληνες και μετανάστες αλλά και στην παράλληλη ενίσχυση του εκπαιδευτικου μας συστήματος . Χρειαζόμαστε μορφωμένους ανθρώπους . Άρα και καλά σχολεία. Για όλους. Πλούσιους και φτωχούς , Ελληνες και μετανάστες. Γιατί τελικά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Στα δύσκολα η μόρφωση και η παιδεία είναι που μπαίνει μπροστά και ανοίγει το δρόμο. Και πρέπει να τις διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί η γνώση είναι αυτή που θα μας βγάλει στο φως... #mydaughter #education #stayhome #staysafe».

biki bolioti kori 6

Η Βίκυ Βολιώτη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Τη γνωρίσαμε στη μικρή οθόνη τη δεκαετία του '90. Η Βίκυ Βολιώτη έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ελληνικές σειρές και από Σεπτέμβρη θα την δούμε και πάλι να πρωταγωνιστεί στην σειρά Λόγω Τιμής που αναμένεται να είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν.

Το 2015, η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη Άννα. Το κοριτσάκι είναι από την Αιθοπία και τότε ήταν μόλις 8 μηνών. Για τις διαδικασίες της υιοθεσίας, η ηθοποιός και ο σύζυγός της ταξίδεψαν και έμειναν στην Αφρική για 30 ημέρες.

Λίγους μήνες αργότερα, η Άννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Οι λιγοστές φωτογραφίες της κόρης της στο Instagram

Η Βίκυ Βολιώτη είναι από τις ηθοποιούς που διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της κορούλας της στο Instagram, είναι ελάχιστες.

Μερικές ημέρες πριν, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε και τη φωτογραφία που δείχνει την Άννα να ετοιμάζει τη ζωγραφιά που ζήτησε το σχολείο της.

Στη gallery που ακολουθεί, δείτε τις λιγοστές φωτογραφίες της Άννας υπάρχουν στον προσωπικό λογαριασμό της Βίκυς Βολιώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved