Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες με τη μικρή του κόρη δείχνουν πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι (pics)

Πίσω από το αυστηρό του ύφος, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κρύβει έναν τρυφερό μπαμπά και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες με τη μικρή του κόρη Δήμητρα.

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες με τη μικρή του κόρη δείχνουν πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι (pics)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δύο κόρες. Τη 19χρονη Ιωάννα, φοιτήτρια της Νομικής και την Δήμητρα που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αθλήτρια και γυμνάστρια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Βύρωνα.

Μπορεί κάποιοι να τον θεωρούν «σκληρό», αλλά όταν πρόκειται για τις γυναίκες της ζωής του (τις κόρες του) λιώνει στην κυριολεξία. Εξάλλου είναι γνωστό… όλοι οι δυναμικοί άνδρες κρύβουν αδυναμίες… και οι αδυναμίες του Νικου Χαρδαλιά, είναι οι κόρες του Ιωάννα και Δήμητρα.

Η Δήμητρα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2012 και έκτοτε έκανε και επίσημα τον Υφυπουργό Πολιτικής προστασίας, «κοριτσομπαμπά».

Πώς φωνάζει τη μικρή Δήμητρα;

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε μια από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την Demy του, σχολιάζει «Με το γατί μου», αποκαλύπτοντας έτσι πώς φωνάζει χαϊδευτικά, τη μικρότερη κόρη του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να δει την τρυφερή πλευρά, αυτή του μπαμπά, μέσα από υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την μικρή Δημητρούλα.

Δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved