Νίκος Χατζηνικολάου: Μετακίνηση 6 με την κόρη του Εύα - Δείτε τη νέα του φωτογραφία

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας περήφανος μπαμπάς. Έχει 3 γιους και μια κόρη.

Νίκος Χατζηνικολάου: Μετακίνηση 6 με την κόρη του Εύα - Δείτε τη νέα του φωτογραφία

Τη μονάκριβή του Εύα! Ο ίδιος στην κυριολεξία λιώνει για εκείνη και κάθε φορά που μιλάει για αυτή λάμπει το πρόσωπό του από ευτυχία και όχι άδικα!

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει όταν μιλάει και για τους γιους του, αλλά πώς να το κάνουμε; Κόρη είναι αυτή και μάλιστα μονάκριβη, οπότε μια αδυναμία παραπάνω είναι φυσιολογικό να υπάρχει, έτσι δεν είναι;

Η Εύα είναι 7,5 χρονών και όπως έχει πει και σε παλαιότερη συνέντευξή του η μικρούλα ήρθε στη ζωή για να τον ξεμυαλίσει.

Η ανάρτηση εν καιρώ καραντίνας

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπως όλοι, μένει στο σπίτι με αφορμή τον κορονοϊό και κάνει μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις από και προς τη δουλειά του και κάποιους περιπάτους που συνοδεύει τα παιδιά του.

Αυτό έκανε και χθες (Κυριακή) με την κόρη του Εύα. Στέλνοντας μήνυμα για «Μετακίνηση 6», πήραν τον Snow, το κατοικίδιο της οικογένειας και απόλαυσαν τον ζεστό απογευματινό ήλιο.

Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφία της Εύας με τον Snow σχολιάζοντας: «Κωδικός 6! Εύα και Snow,όμως,δεν τηρούν τις... αποστάσεις μεταξύ τους! ❤️ #doglovers»

Ο Snow έγινε μέλος της οικογένειάς τους τον Σεπτέμβριο του 2015 και όπως μπορείτε να δείτε από κουτάβι που ήταν μεγάλωσε αρκετά.

nikoschatzinikolaou metakinisi 6 1

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει ακόμη τρία αγόρια. Τον Πάνο, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο. Τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα, έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη και τον Πάνο από προηγούμενο γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση!

Η Εύα μεγάλωσε πολύ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της μικρής Εύας στο διαδίκτυο, αλλά όταν το κάνει, το διαδίκτυο τρελαίνεται.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στις λιγοστές φωτογραφίες της Εύας που έχει δημοσιεύσει τα τελευταία 5 χρόνια, βλέπουμε ότι η κόρη του μεγάλωσε αρκετά και τα μαλλιά της μάκρυναν πολύ.

Δείτε τη σε μια σειρά από 5 φωτογραφίες που δείχνουν την αλλαγή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved