Σ.Τσιμτσιλή: Φώτο από την εγκυμοσύνη της που δεν έχετε δει - Σε χαλαρές στιγμές με τον σύζυγό της

Μεγάλη Πέμπτη χθες και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το ωραιότερο throwback.

Σ.Τσιμτσιλή: Φώτο από την εγκυμοσύνη της που δεν έχετε δει - Σε χαλαρές στιγμές με τον σύζυγό της

Με αφορμή τον εγκλεισμό στο σπίτι και το Πάσχα στο σπίτι, η μελαχρινή παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία της από το Πάσχα που πέρασε πριν από περίπου δύο χρόνια με τον σύζυγο και τις κόρες της στην Αθήνα.

«Πριν από δυο χρόνια περάσαμε το Πάσχα στην Αθήνα. Μόλις είχα μπει στο μήνα μου κι ανυπομονούσα να γνωρίσω τον γιο μου που μέχρι τότε έκανε αισθητή την παρουσία του με συνεχόμενες κλωτσιές. Πως περνούν τα χρόνια. Μου φαίνεται σαν χθες. Υγεία πάνω απ´όλα . #tbt», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με αρκετά μεγάλη κοιλίτσα, σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της.

stamatina tsimtsili themis sofos 7

Μπορεί να έχει αδυναμία στα παιδιά της, όμως και η αδυναμία και η αγάπη που έχει για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι μαζί 10 χρόνια. «10 χρόνια μαζί... Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή ... Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς! #myman #myfamily #tenyearsanniversary».

Δείτε τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού που έχει δημοσιεύσει η ίδια η Σταματίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved