Φαίη Μαυραγάνη: Τα εντυπωσιακά αβγά που έβαψε με την κόρη της δεν μοιάζουν με άλλα (pics)

Πολλές ήταν οι Ελληνίδες διάσημες που μπήκαν στην κουζίνα τους και έβαψαν τα πασχαλινά τους αβγά και αν δεν τις είδες μπορείς να τις δεις εδώ.

Φαίη Μαυραγάνη: Τα εντυπωσιακά αβγά που έβαψε με την κόρη της δεν μοιάζουν με άλλα (pics)

Μία όμως ξεχωρίσαμε. Κι αυτή ήταν η Φαίη Μαυραγάνη με την κόρη της Λυδία. Είναι γνωστό το ταλέντο που έχει στη ζωγραφική η κόρη της όμορφης δημοσιογράφου και του Νίκου Μάνεση.

Γνωστό όμως είναι και το ταλέντο που έχει η ίδια η παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο OPEN TV, στη διακόσμηση και τις κατασκευές. Θυμόσαστε όλα τα πάρτι των παιδιών της που έχει διακοσμήσει;

Ήρθε η στιγμή όμως να δούμε μαμά και κόρη εν δράσει. Τι γίνεται όταν μπαίνουν δύο «καλλιτέχνες» στην κουζίνα; Μα, φυσικά... καλλιτεχνικά πράγματα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Φαίη Μαυραγάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας εντυπωσίασαν. Η ίδια έγραψε κάτω από την ανάρτησή της: «Γέμισαν τα Social Media αυγά.
Μεγάλη Πέμπτη βάφαμε τα αυγά στο Δίστομο όλα τα ξαδέρφια, με την αγαπημένη θεία Κάρολ, Carole Sfoundouris που είναι αμερικανίδα και είχε αμερικάνικες, παιχνιδιάρικες μπογιές βαφής. Στο λάκκο όπου ψήνονται πολλά αρνιά μαζί την Κυριακή του Πάσχα, έστηναν ένα τραπέζι με καλούδια και ανάμεσα στα κόκκινα αυγά των άλλων οικογενειών πάντα ξεχώριζαν τα πολύχρωμα μας.
Και κράτησε η μνήμη και αναζητάω τις μπογιές και έτσι τα κάνουμε και εμείς με τα παιδιά.
Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία και βαθιά αγάπη! -Τα γάντια ας τα χρειαζόμαστε στο μέλλον μόνο για δουλειές».

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved