Καλομοίρα: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε από την καραντίνα (pics)

Με αυτήν της την ανάρτηση, η Καλομοίρα μας συγκίνησε πολύ και μας έκανε να ταυτιστούμε.

Καλομοίρα: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε από την καραντίνα (pics)

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, #Μένουμε_Σπίτι. Οι ημέρες καραντίνας συνεχίζονται στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού.

Από τις δυσκολίες που συνεπάγεται ο εγκλεισμός μας στο σπίτι, είναι και ότι είμαστε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως είναι οι γονείς, οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας που μέχρι πρότινος, για πολλούς, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσουμε μαζί τους είναι μέσω τηλεφώνου και βιντεοκλήσεων ή στην καλύτερη περίπτωση, να τους δούμε για λίγο από μακριά, φορώντας φυσικά πάντα μάσκες και γάντια.

Αυτό ακριβώς το στιγμιότυπο μοιράστηκε μαζί μας χθες η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια ζει με την οικογένειά της στην Αμερική και χθες ανέβασε μία φωτογραφία που μας συγκίνησε και μας έκανε να ταυτιστούμε.

«Επίσκεψη από την γιαγιά και τον παππού» έγραψε και φωτογράφισε τα αγαπημένα τις πρόσωπα που ήρθαν να τους επισκεφτούν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Και οι δυο φορούσαν μάσκα, γάντια και κάθισαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση, απλά για να τους δουν για λίγο.


https://www.instagram.com/p/B-7EUgwJd0f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι άλλο κάνει η διάσημη μαμά τις μέρες της καραντίνας; Δείτε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved