Σία Κοσιώνη: Ζωγράφισε με τον γιο της Δήμο - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε (pics)

Η Σία Κοσιώνη αργά το βράδυ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του γιου της που τον δείχνουν να ζωγραφίζει στο πάτωμα του σπιτιού τους.

Σία Κοσιώνη: Ζωγράφισε με τον γιο της Δήμο - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε (pics)

Πολλά παιδιά στην χώρα μας που είναι αναγκασμένα να μένουν στο σπίτι, αφού τα σχολεία είναι κλειστά έχουν βρει κάτι για να περάσουν την ώρα τους. Τι κάνουν; Ζωγραφίζουν σε χαρτί ουράνια τόξα, σπιτάκια, δέντρα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας, σε διάφορα μεγέθη με τις μαμάδες να κοινοποιούν αυτές τις ζωγραφιές στα social media θέλοντας να δείξουν και στους άλλους ότι όλα τελικά θα πάνε μια χαρά.

Μία από αυτές τις μαμάδες είναι και η anchorwoman του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, που χθες δημοσίευσε ακόμη μια υπέροχη φωτογραφία του γιου της. Ο Δήμος ζωγράφισε με τη βοήθεια της μαμάς του για καλό σκοπό.

«Το ArGOODaki φέτος ήρθε και το Πάσχα για να βοηθήσει τα παιδάκια που τώρα το έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ! Γιούπι! Το παραλάβαμε με παραγγελία, το ζωγραφίσαμε, γράψαμε πάνω την ευχούλα μας και το όνομά μας και... ραντεβού στα παράθυρα των δωματίων μας με το #argoodaki. Παράλληλα, βοηθήσαμε και τον σύλλογο "Φλόγα"!», σχολίασε δείχνοντάς μας τον μικρό Δήμο μετά τη ζωγραφική να κρεμά στο παράθυρο τη ζωγραφιά του!

Αυτή την περίοδο που τα παιδιά μένουν σπίτι, ζητήστε τους να φτιάξουν ζωγραφιές. Πολλές ζωγραφιές. Και να γεμίσουν τα παράθυρα και τα μπαλκόνια με αυτές.

Όπως κάνουν και όλα τα παιδιά του κόσμου. Όπως έκαναν και τα παιδιά στην Ιταλία. Θυμάστε τις ζωγραφιές με το ουράνιο τόξο; Μετά τα τραγούδια στα μπαλκόνια των σπιτιών, σειρά είχαν οι παιδικές ζωγραφιές με το ουράνιο τόξο και το ελπιδοφόρο μήνυμα “Andra tutto bene” ( Όλα θα πάνε καλά).

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη ζωγραφιά του μικρού Δήμου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved