Πόπη Τσαπανίδου: Τα διαφορετικά γενέθλια της μητέρας της και το συγκινητικό μήνυμα που έγραψε (pics)

Πώς ευχήθηκε στη μαμά της που είχε χθες γενέθλια.

Πόπη Τσαπανίδου: Τα διαφορετικά γενέθλια της μητέρας της και το συγκινητικό μήνυμα που έγραψε (pics)

Πολλές ανατροπές έχει φέρει στη ζωή και τις συνήθειές μας ο κορονοϊός.

Από τις πιο σημαντικές, είναι ο περιορισμός και η απομόνωση. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να συναντήσεις από κοντά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το παρήγορο είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πάντα και ότι αν εξακολουθήσουμε να τηρούμε τα μέτρα πιστά, τόσο πιο άμεσα θα αρθούν.

Γενέθλια μητέρας Τσαπανίδου

Χθες είχε γενέθλια η μαμά της Πόπης Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ευχήθηκε δημόσια στη μητέρα της με αυτή τη φωτογραφία και παράλληλα μοιράστηκε κάποιες σκέψεις με τους followers της.

tsapanidou popi 2

Διαβάστε τι έγραψε:

«Είναι ιδιαίτερη ημερα σήμερα για μένα. Έχει γενεθλια η μαμά μου και παρά το γεγονός πως σπανίως τα γιορτάζουμε μαζί λόγω της απόστασης που μας χωρίζει, σήμερα ήταν όλα πιο έντονα.

Η χαρά που η μαμά μου είναι υγιής και ασφαλής.

Ο ενθουσιασμός για την έκπληξη που οργάνωσε η αδελφή μου και καταφέραμε να μαζευτούμε όλες σε βιντεοκλήση για να της τραγουδήσουμε το "να ζήσεις μανούλα/γιαγιάκα και χρόνια πολλά"

Η συγκίνηση που συναντηθήκαμε εκεί τόσες γενιές: η μαμά μου, εγώ, τα παιδιά μου, η αδελφή μου και τα μωρά της

Υπήρξε όμως παράλληλα και μια τσιμπιά στην ψυχή μου. Ότι όλο αυτό τείνει να γίνει κανονικότητα την οποία συνηθίζουμε. Και όσο μα όσο κι αν είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας και της ανάπτυξής της, άλλο τόσο και περισσότερο θέλω να είναι επιλογή μου και μόνο. Να την ενεργοποιώ γιατί θέλω και όχι γιατί πρέπει.

Εύχομαι και ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα σε μια κανονικότητα, στην οποία δεν θα παραχωρήσουμε καμιά προσωπικη μας ελευθερία και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για την διαρκή μας "ιχνηλάτηση"».

Πώς περνάει όμως η Πόπη Τσαπανίδου το χρόνο της στο σπίτι εν μέσω πανδημίας; Δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved