Γονείς από τον τομέα υγείας αποχωρίστηκαν τα παιδιά τους για να «πολεμήσουν» τον κορονοϊό

Κι όμως ισχύει!

Γονείς από τον τομέα υγείας αποχωρίστηκαν τα παιδιά τους για να «πολεμήσουν» τον κορονοϊό

Γιατροί, νοσοκόμες και νοσηλευτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου και αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κορονοϊό. Βάζουν τη δική τους υγεία πάνω απ' όλα για να γίνουν καλά οι ασθενείς τους και για να κρατήσουν όλους εμάς, τους υπόλοιπους, υγιείς και ασφαλείς.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς, έχουν αναγκαστεί να κάνουν ακόμη μια θυσία - να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους για να κρατήσουν μακριά τον ιό από τα παιδιά τους και όλους τους αγαπημένους τους.

Κάποιοι από αυτούς έχουν γεμίσει το Twitter, το Facebook, το Instagram ακόμη και το TikTok με βίντεο από τη νέα τρομακτική τους πραγματικότητα.

Μια μαμά γιατρός έγραψε: «Μόλις αναγκάστηκα να αποχωριστώ την οικογένειά μου, το σπίτι μου(ποιος ξέρει για πόσους μήνες). Έτσι θα πρέπει να φροντίζω εσάς, ενώ προσπαθώ να κρατήσω την οικογένειά μου ασφαλή. Με πονάει. Απαγορεύονται οι αγκαλιές στα κορίτσια μου και τον άνδρα μου. Σας παρακαλώ, κρατήστε τις αποστάσεις σας από όλους ΤΩΡΑ, για να αξίζει αυτή η θυσία μου!».

Σαν γονείς, όλοι ξέρουνε ότι πονάει να είσαι μακριά από τα παιδιά σου. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περνούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν στον τομέα της υγείας και πόσο καιρό θα τους πάρει μέχρι να αγκαλιάσουν ξανά τους αγαπημένους τους.

Το βίντεο που έγινε viral

Νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και γιατροί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κορονοϊού μας ζητούν να μείνουμε σπίτι.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral όλοι αυτοί φορούν ιατρικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες, γάντια, γυαλιά, ρούχα) και κρατούν κόλλες Α4 γράφοντας:

«Κι εμείς έχουμε οικογένειες και δεν μπορούμε να πάμε σπίτι μας...»

«Να είστε υπεύθυνοι, μείνετε σπίτι επειδή εμείς δεν μπορούμε», έγραψε ένας άλλος.

«Βοηθήστε μας! Φροντίστε μας και εμείς θα φροντίσουμε εσάς!».


https://www.instagram.com/p/B95po0wpPQw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Brene Brown δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Προς όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας και στους ανθρώπους που τους αγαπούν - Σας ευχαριστούμε που μας προστατεύετε. Θα κάνουμε το ίδιο. Είναι μικρό αυτό που ζητάτε φίλοι μου!».

Αν κάποιος δεν παίρνει στα σοβαρά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, απλά δείξτε του αυτές τις ιστορίες και θυμίστε τους ότι όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην κρίση για να βγούμε γρήγορα από αυτήν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved