Viral βίντεο δείχνει μια μαμά να κλαίει επειδή δεν μπορεί να βρει πάνες εξαιτίας το κορονοϊού

Όταν έχεις ένα μωρό χρειάζεσαι οπωσδήποτε πάνες, αλλά όσο η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται εκεί έξω, κάνει κάποιους γονείς να τρέχουν μέσα στον πανικό για να αγοράσουν -αν γίνεται- ΟΛΑ τα πακέτα με πάνες που υπάρχουν στην αγορά.

Viral βίντεο δείχνει μια μαμά να κλαίει επειδή δεν μπορεί να βρει πάνες εξαιτίας το κορονοϊού

Οι πάνες είναι ακριβές και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για μία νέα μαμά, και για αυτό τον λόγο μία μαμά τεσσάρων παιδιών, η Lauren Whitney, έβαλε τα κλάματα στο σουπερμάρκετ την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή δεν έβρισκε ούτε ένα πακέτο με πάνες.

Όπως ανέφερε πρώτο και το Buzzfeed, αφού πήγε σε αρκετά σουπερμάρκετ χωρίς να βρει καμία πάνα στο μέγεθος του μωρού της, δημιούργησε ένα TikTok βίντεο, δείχνοντας τον εαυτό της να κλαίει.

«Πώς θα φροντίσω το παιδί μου αν δεν μπορώ να αγοράσω 20 πακέτα πάνες όπως εσύ;», ακούγεται να λέει ξεσπώντας σε λυγμούς.

Το βίντεό της έγινε viral και αρκετοί γονείς έσπευσαν να τη βοηθήσουν.



Όπως η ίδια εξήγησε αργότερα σε ένα instagram post, δεν ήταν όλοι ευγενικοί μαζί της. «Θα είμαι ειλικρινής, δεν δημοσίευσα το βίντεο για να γίνει viral. Το δημοσίευσα με μόνη ελπίδα οι άνθρωποι να μην πανικοβάλλονται και για να δείξω πώς ο κορονοϊός επηρέασε τις οικογένειες, όπως τη δική μου. Χαίρομαι που οι πλειοψηφία των σχολίων ήταν θετικά και υποστηρικτικά. Αλλά υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είναι κακοί, και δεν έχουν τίποτε καλό να πουν στον άλλο. Προσπαθώ να ξεπεράσω κάποια από αυτά τα αρνητικά σχόλια, αλλά μερικά είναι αρκετά άσχημα!».


https://www.instagram.com/p/B9z7zZQBki7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια συμβουλή από την ομάδα του Mothersblog: Βρισκόμαστε σε πανδημία και οι μαμάδες ήδη είναι αρκετά αγχωμένες και στρεσαρισμένες. Γι' αυτό μαμάδες α) σκεφτείτε την υγεία σας και την ψυχολογία σας, β) αγοράστε πάνες για τα παιδιά σας, αλλά πάντα να σκέφτεστε πριν γεμίσετε το καλάθι, ότι υπάρχουν και άλλες μαμάδες εκεί έξω, που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved