Kate Middleton: Τα παιδιά της χειροκροτούν γιατρούς & νοσηλευτές και γίνονται viral (vid)

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis πρωταγωνιστούν σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Kate Middleton: Τα παιδιά της χειροκροτούν γιατρούς & νοσηλευτές και γίνονται viral (vid)

Ο κορονοϊός μαστίζει την υφήλιο και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία ακόμα χώρα στην οποία τα κρούσματα και ο αριθμός των νεκρών αυξάνονται ραγδαία.

Πριν από μερικές ημέρες, θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε και ο πρίγκπας Κάρολος, ενώ μερικές εβδομάδες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένα από τα κρούσματα είναι και ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τις δύσκολες αυτές ημέρες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο από όλους μας. Είναι αυτοί που εργάζονται νυχθημερόν για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους που νοσούν και για να προστατεύσουν όλους εμάς. Είναι οι σύγχρονοι ήρωες και ακόμα και η βασιλική οικογένεια τους ευχαρίστησε και τους επιβράβευσε με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Το βράδυ της Πέμπτης, το επίσημο Instagram κανάλι του παλατιού ανέβασε ένα πολύ όμορφο βίντεο με πρωταγωνιστές τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis χειροκροτούν κοιτώντας την κάμερα και ευχαριστούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν:

"Προς όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους φαρμακοποιούς, τους εθελοντές και όλους αυτούς που δουλεύουν ακούραστα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας για να βοηθήσουν όλους όσους νοσούν με τον #covid19: Σας ευχαριστούμε"

Το βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε πάνω από 800.000 views και έχει ήδη γίνει viral. Δείτε το παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/B-NZ0tSFc0X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved