Αυτό είναι το άρθρο του Νίκου Συρίγου που έκανε την Ελένη να τον καλέσει ξανά στην εκπομπή της

Τι ζήτησε η Ελένη από τον Νίκο μας να συζητήσουν αυτή τη φορά; Μα φυσικά, αν πρέπει ή όχι ένας άνδρα να βοηθά τη γυναίκα του στις δουλειές του σπιτιού.

Αυτό είναι το άρθρο του Νίκου Συρίγου που έκανε την Ελένη να τον καλέσει ξανά στην εκπομπή της

Ο ίδιος ο Νίκος Συρίγος εξήγησε ότι ο λόγος που βοηθά τη γυναίκα του στις δουλειές δεν είναι άλλος από τις κόρες του και από το παράδειγμα που θέλει να τους δώσει.

«Όταν είσαι κοριτσομπαμπάς -επιμένω πώς ό,τι θα σου στείλει ο Θεός σε βοηθάει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα. Δηλαδή πιστεύω ότι αν ήμουν αγορομπαμπάς θα ήμουν πιο τραχύς στις εκφράσεις μου... Αν είσαι κοριτσομπαμπάς και ξέρεις ότι είναι υποψήφια να ζήσει με κάποιον που θα την αφήσει να πνίγεται στις δουλειές, σε πιάνουν οι ενοχές...», ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε να εξηγεί τους λόγους που βοηθά τη σύζυγό του στο σπίτι.



Όπως έχει γράψει άλλωστε στο παρελθόν «Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν αφήνεις τον άλλον να "πνιγεί" κι εσύ να κάθεσαι αραχτός και light. Όπως επίσης δεν μπορείς να απαιτείς από τον άλλον, εφόσον τον έχεις αφήσει να "πνίγεται", να ανταποκρίνεται σε όλους τους ρόλους».

Δείτε τη συζήτησή τους στο βίντεο που ακολουθεί και ακούστε ποια είναι η άποψη όχι μόνο της Ελένης Μενεγάκη πάνω σε αυτό το θέμα αλλά και του Τάσου Τεργιάκη.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved