Το άρθρο που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να καλέσει τον δικό μας Νίκο Συρίγο στην εκπομπή της (vid)

Ο δικός μας Νίκος Συρίγος, aka Αλή μπαμπάς, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το άρθρο που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να καλέσει τον δικό μας Νίκο Συρίγο στην εκπομπή της (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ίσως η πιο δημοφιλής και επιτυχημένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση. Εδώ και χρόνια έχει κατακτήσει μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών -και δη των γυναικών- και κάθε μεσημέρι μας κρατάει συντροφιά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σήμερα, στην παρέα της βρέθηκε και ο δικός μας Νίκος Συρίγος, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας σκέψεις, εμπειρίες και συναισθήματα για την πατρότητα, μέσα από τη στήλη του «O Αλή μπαμπάς και οι δυο κόρες».

Τι ήταν αυτό που έκανε την Ελένη να καλέσει τον δημοσιογράφο και μπαμπά στην εκπομπή της;

Η μητρότητα. Η Ελένη μπορεί να είναι μία επιτυχημένη επαγγελματίας και τρομερά ταλαντούχα, πάνω από όλα όμως είναι μαμά τεσσάρων παιδιών τα οποία και πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά της.

Όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν, πολύ συχνά επισκέπτεται το mothersblog.gr για να ενημερωθεί για θέματα σχετικά με τα παιδιά και τη μητρότητα. Μία από τις στήλες που ξεχώρισε είναι αυτή του Νίκου Συρίγου, ο οποίος με τον μοναδικό του τρόπο, μας περιγράφει τη μητρότητα από τα μάτια ενός μπαμπά.

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα άρθρα του να είναι απολαυστικά, ένα όμως είναι αυτό που ξεχώρισε η Ελένη και την έκανε να τον καλέσει στην εκπομπή της. Ποιο είναι αυτό;

Το «Η εγκυμοσύνη μέσα από τα μάτια ενός μπαμπά!». Η ειλικρίνεια και ο χιουμοριστικός τρόπος που περιγράφει ο Νίκος Συρίγος πώς βίωσε ο ίδιος την εγκυμοσύνη της συζύγου του, κέρδισε όχι μόνο την Ελένη, αλλά και κάθε γυναίκα ή μαμά που το διάβασε.

Δείτε όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος και μπαμπά στην εκπομπή της Ελένης στο βίντεο που ακολουθεί:








Δείτε όλα τα άρθρα του Νίκου Συρίγου εδώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved