Vanessa Bryant: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram μετά τον χαμό του άνδρα και της κόρης της (pics)

Δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτό που συνέβη στην οικογένειά της!

Vanessa Bryant: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram μετά τον χαμό του άνδρα και της κόρης της (pics)

Μερικές ημέρες μετά τον χαμό του συζύγου τη και της κόρης της, η Vanessa Bryant, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας αρχικά τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

«Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας δείχνουν την στήριξή τους και την αγάπη του σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Kobe, εκπληκτικού πατέρα τεσσάρων παιδιών και της πανέμορφης και γλυκιάς Gianna, μίας υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδερφής των Natalia, Bianka και Capri», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε την οικογένειά τους και συνέχισε.

vanessabryant toproto minima sto instagram meta ton xamo tou kobe kai tis gigi 10

«Είμαστε επίσης συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους αγαπημένους την Κυριακή και συμμετέχουμε στο δικό τους πένθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε. Με παρηγορεί το ότι Kobe και Gigi ήξεραν πόσο πολύ τους αγαπάμε. Είμαστε ευλογημένες που τους είχαμε στη ζωή μας. Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα. Ήταν όμορφες ψυχές που μας τις πήραν τόσο σύντομα. Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και στο εξής και είναι δύσκολο να την φανταστώ χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε πρωί, προσπαθώντας να προχωρήσουμε, γιατί ο Kobe και το κορίτσι μας, η Gigi, μας φωτίζουν από ψηλά. Η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι αμέτρητη και ατελείωτη. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους είχα μαζί μας εδώ, για πάντα.



Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για ότι μοιραστήκατε το πένθος σας μαζί μας. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ώστε κι εμείς να συνηθίσουμε στην νέα πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε την οικογένεια της ομάδας Mamba, το Mamba Sports Foundation και το Ιδρυμα MambaOnThree Fund, υπάρχει για να βοηθήσει τις υπόλοιπες οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την τραγωδία. Αν θέλετε να κάνετε δωρεά, πηγαίνετε στο MambaOnThree.org. Σας ευχαριστούμε που μας βάλατε στις προσευχές σας και για την αγάπη σας για τον Kobe, την Gigi, την Natalia, την Bianka, την Capri κι εμένα».

Ο Kobe Bryant ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο κοινό. Ο τεράστιος αυτός αθλητής «έφυγε» νωρίς, το όνομά του όμως και όλα αυτά που προσέφερε στον παγκόσμιο αθλητισμό, δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Με την σύζυγό του ήταν μαζί από την εφηβεία τους και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2001. Καρποί του έρωτά τους, οι τέσσερις κόρες τους. Natalia, Gigi, Bianka και Capri.

Η Gigi ήταν η δεύτερη κόρη του μπασκετμπολίστα. Η 13χρονη είχε κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της και λάτρευε το μπάσκετ. Έπαιζε και η ίδια και δεν ήταν λίγες οι φορές που συνόδευε τον μπαμπά της στον γήπεδο.

πηγή φωτογραφιών: Instagram account @VanessaBryant

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved