Γνωστή Ελληνίδα μαμά βρήκε την κόρη της μέσα σε έναν λασπωμένο νερόλακκο (vid+pics)

Άφησε την κόρη της με τον άνδρα της και τη βρήκε να παίζει σαν την Πέππα το Γουρουνάκι μέσα σε έναν νερόλακκο!

Γνωστή Ελληνίδα μαμά βρήκε την κόρη της μέσα σε έναν λασπωμένο νερόλακκο (vid+pics)

Και να έπαιζε με τα πόδια της, πάλι καλά! Η μικρή όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί έχει ξαπλώσει μέσα στον λασπωμένο νερόλακκο και απολαμβάνει το παιχνίδι της.

Όπως ήταν φυσικό η διάσημη μαμά, που πριν μερικούς μήνες υποδέχτηκε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, απαθανάτισε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με το κινητό της.



Αφήστε τα παιδιά σας να λερωθούν

Αφήστε τα παιδιά σας να βγουν έξω, να παίξουν, να κυλιστούν στο χώμα, να λερωθούν, να πιάσουν ζώα, να έρθουν σε επαφή με μικρόβια. Ναι, αυτά τα μικρά, απαίσια «τερατάκια», που σύμφωνα με έρευνες, η επαφή μαζί τους, κάνει καλό στα παιδιά!

Όπως έχει αναφέρει και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Σικάγο, Dr Jack Gilbert, τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μια σχέση αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον. «Η πιπίλα θα πέσει κάτω, το παιδί θα χαϊδέψει το σκύλο και θα βάλει το χέρι του στο στόμα, θα βγει έξω και θα κυλιστεί στο χώμα, θα γεμίσει με λάσπες και ναι όλα αυτά επιστημονικά, είναι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο ίδιος ξεκίνησε να ερευνά, αν όντως η επαφή των παιδιών με τα μικρόβια είναι τελικά τόσο κακή και όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο παρελθόν, αυτό που ανακάλυψε ήταν ότι η επαφή των παιδιών με τα μικρόβια, όχι μόνο δεν κάνει κακό, αλλά μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, «Τα βρώμικα παιδιά, είναι ευτυχισμένα παιδιά».

Φαίνεται πώς αυτό η διάσημη μαμά το γνωρίζει καλά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποια διάσημη μαμά είναι και αφήστε και εσείς τα παιδιά σας να απολαύσουν μία φυσιολογική ζωή. Να βγουν έξω, να παίξουν, να κυλιστούν, να λερωθούν, να επιστρέψουν σπίτι με χώματα. Όπως η μικρούλα στο παραπάνω βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved