Kobe Bryant: Δεν ήταν μόνο ένας θρύλος του μπάσκετ αλλά και ένας πολύ τρυφερός σύζυγος & μπαμπάς

Ο Kobe Bryant ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο κοινό.

Kobe Bryant: Δεν ήταν μόνο ένας θρύλος του μπάσκετ αλλά και ένας πολύ τρυφερός σύζυγος & μπαμπάς

Είναι από τις ειδήσεις που τις διαβάζεις και αρνείσαι να τις πιστέψεις. Ο Kobe Bryant, ένας μπασκετμπολίστας που άφησε το στίγμα του στον παγκόσμιο αθλητισμό, και η 13χρονη κορούλα του, «Gigi» όπως την αποκαλούσε ο ίδιος χαϊδευτικά, είναι δύο από τα εννέα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου στην Calabasa της Καλιφόρνια.

Μέσα σε λίγες ώρες, η είδηση του θανάτου του έχει γίνει viral. Ο τεράστιος αυτός αθλητής «έφυγε» νωρίς, το όνομά του όμως και όλα αυτά που προσέφερε στον παγκόσμιο αθλητισμό, δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

kobebryant 5

Ο Kobe Bryant ωστόσο, δεν ήταν απλά ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας. Όσοι τον γνώρισαν, ξέρουν ότι ήταν και ένας σπουδαίος άνθρωπος και οικογενειάρχης. Ένας πολύ τρυφερός σύζυγος και πατέρας, για τον οποίο οι κόρες και η γυναίκα του, Vanessa, ήταν οι αδυναμίες του.

Με την σύζυγό του ήταν μαζί από την εφηβεία τους και παντρεύτηκαν τον Aπρίλιο του 2001. Καρποί του έρωτά τους, οι τέσσερις κόρες τους. Η μεγαλύτερη, η Νatalia, φέτος γιόρτασε τα 17α γενέθλιά της.

Η Gigi ήταν η δεύτερη κόρη του μπασκετμπολίστα. Η 13χρονη είχε κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της και λάτρευε το μπάσκετ. Έπαιζε και η ίδια και δεν ήταν λίγες οι φορές που συνόδευε τον μπαμπά της στον γήπεδο.

kobebryant 4

Τα νεότερα μέλη της οικογένειας, είναι η 3χρονη Bianka και η μόλις έξι μηνών Capri. Ο Kobe Bryant ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και οι αναρτήσεις που έκανε για την οικογένειά του, αλλά και όλες αυτές οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτιζε με τη σύζυγο και τις κόρες του, μαρτυρούν την αδυναμία που τους είχε.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύεσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

Κobe Bryant, μπορεί να «έφυγες», θα ζεις όμως πάντα στις μνήμες μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved