Alyssa Altobelli – Payton Chester: Ποια ήταν τα έφηβα κορίτσια που βρίσκονταν στη μοιραία πτήση;

Δυστυχώς στο δυστύχημα της 26ης Ιανουαρίου που συγκλόνισε όλη την υφήλιο, δεν «χάθηκαν» μόνο ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του Gigi, αλλά και επτά ακόμη άτομα, πέντε ενήλικές και δύο ανήλικα παιδιά.

Άλκηστις Κοϊνάκη
Alyssa Altobelli – Payton Chester: Ποια ήταν τα έφηβα κορίτσια που βρίσκονταν στη μοιραία πτήση;

«Νεκρός ο Kobe Bryant σε συντριβή ελικοπτέρου», «Παγκόσμιος θρήνος για τον “Black Mamba”». Δεν χρειάζεται να παρακολουθείς μπάσκετ για να παγώσεις στο άκουσμα αυτής της είδησης. Ο χαμός του Kobe Bryant συγκλόνισε τους πάντες και όχι άδικα. Ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, χάνει ξαφνικά τη ζωή του στα μόλις 41 του χρόνια. Λες και αυτό δεν ήταν αρκετό, λίγο αργότερα επιβεβαιώνεται η είδηση ότι μαζί του στην πτήση, ήταν και η 13χρονη κόρη του, Gigi. Το νεαρό κορίτσι είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, λάτρευε το μπάσκετ και όλοι έλεγαν ότι είχε ένα λαμπρό μέλλον στη καλαθοσφαίριση γυναικών. Μπαμπάς και κόρη, έφυγαν αγκαλιασμένοι, κάνοντας όλους εμάς να μουδιάσουμε από τη θλίψη και το σοκ.

Ο Kobe και η Gigi όμως, δεν είναι τα μόνα θύματα αυτής της τραγωδίας. Μαζί τους χάθηκαν επτά ακόμη ψυχές, δύο από τις οποίες ήταν ανήλικων παιδιών.

Alyssa Altobelli

Η Αlyssa ήταν συμπαίκτρια και φίλη της Gigi. Στις 15 Νοεμβρίου ο Kobe Bryant ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram του στο οποίο έγραφε:

«Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω τα #teammamba κορίτσια μου να παίζουν σαν αντίπαλοι. Εδώ βλέπουμε μία εξαιρετική άμυνα από την Alyssa Altobello και μία… οικεία κίνηση από την #mambacita»


https://www.instagram.com/p/B44PZ2iH-BU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι γονείς της Αlyssa, John & Keri, έχασαν και εκείνοι τη ζωή τους στη μοιραία πτήση. Ο μπαμπάς της, John, ήταν προπονητής baseball και όλοι έκαναν λόγο για έναν καλό άνθρωπο, τρυφερό σύζυγο και πατέρα και εξαιρετικό επαγγελματία. Η Alyssa έχει δύο αδέλφια, τον J.J. και την Alexis.

alyssaaltobelliofficial 82308677 1508612319313236 8050461310215466433 n

Payton Chester

Μία ακόμη οικογένεια η οποία θρηνεί, είναι αυτή της Sarah και της Payton Chester. Η Payton ήταν και αυτή 13 ετών και συμπαίκτρια των κοριτσιών. Στην μοιραία αυτή πτήση, τη συνόδευσε η μητέρα της, Sarah. Μαμά και κόρη «έφυγαν» μαζί αφήνοντας πίσω σύζυγο και πατέρα και έναν ακόμη αδερφό.

sarah payton chester

Η συγκεκριμένη τραγωδία μας στεναχώρησε όλους, μας σόκαρε και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύκολα μπορούν να αλλάξουν τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Γιατί όμως να πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο για να το συνειδητοποιήσουμε αυτό;

Από εδώ και πέρα ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να ζήσουμε την κάθε στιγμή, καλή και κακή, ας δείξουμε την αγάπη μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ας τα αγκαλιάσουμε, ας τα φιλήσουμε. Ας κάνουμε αυτά που θέλουμε σήμερα και όχι αύριο.

Για την Gigi, την Alyssa, την Payton, τον Kobe και όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους εκείνο το πρωινό της 26ης Ιανουαρίου…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved