Δύσκολες στιγμές για τη διάσημη μαμά - Η φώτο από την κλινική τη στιγμή της απόξεσης (pics+vid)

Μάτια πρησμένα από το κλάμα, ναρκωμένη από την αναισθησία και μουδιασμένη από την επέμβαση.

Δύσκολες στιγμές για τη διάσημη μαμά - Η φώτο από την κλινική τη στιγμή της απόξεσης (pics+vid)

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε να περιγράφει τη φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από την κλινική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από περίπου έναν μήνα, ήταν κατενθουσιασμένη που επιτέλους ανακοίνωνε στα παιδιά της και εμάς τους ίδιους, την πέμπτη εγκυμοσύνη της. Είχε ήδη περάσει μια φορά από τη διαδικασία της αποβολής και της απόξεσης, οπότε ήταν ένα υπέροχο νέο το γεγονός ότι θα αποκτούσε τέταρτο παιδί.

Ωστόσο, πριν μερικά 24ωρα ανακοίνωσε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο ότι η καρδιά της κόρης της (είχε ανακοινώσει το φύλο του μωρού) σταμάτησε να χτυπά.


https://www.instagram.com/p/B3himvNHMZK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαστε λυπημένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή την είδηση, όμως σήμερα μάθαμε ότι το μωρό μας πέθανε στον 4ο μήνα. Θέλουμε επίσης να ξέρετε ότι, αν και δεν είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, θα γίνουμε. Είμαστε τόσο τυχεροί με τα 4 υγιή παιδιά μας. Το είπα στην Carmen και τράβηξα αυτό το βίντεο για να το στείλω στον Alec. Υποθέτω ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να το μοιραστώ και μαζί σας. Της είπα ότι αυτό το μωρό δεν πρόκειται να έρθει τελικά, αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να της δώσουμε μια μικρή αδερφή στο μέλλον. Είμαι πραγματικά καταβεβλημένη τώρα ... Δεν το περίμενα αυτό όταν πήγα για τον υπέρηχό μου σήμερα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω ... είμαι ακόμα σοκαρισμένη», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram η Hilaria Baldwin.


https://www.instagram.com/p/B4vxXYin6v0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε φωτογραφία της που τη δείχνει στο δωμάτιο της κλινικής, αμέσως μετά την απόξεση. Όσες έχετε περάσει από αυτή τη διαδικασία, γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πώς νιώθει.

«Μάτια πρησμένα από το κλάμα, ναρκωμένη από την αναισθησία και μουδιασμένη από την επέμβαση... αλλά τα κατάφερα και θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι καλά. Είμαι ευγνώμον για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και όλους εσάς που μου κρατήσατε έστω και νοητά το χέρι αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό για εμένα. Με το ένα πόδι μπροστά από το άλλο ξεκινώ τα ταξίδι της επούλωσης!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της που τη δείχνει εξαντλημένη, κουρασμένη και κλαμένη.

Δεύτερη αποβολή μέσα σε 8 μήνες

Τον Απρίλιο του 2019 είχε ανακοινώσει την πέμπτη της εγκυμοσύνη, αλλά τότε φοβόταν ότι θα χάσει το μωρό της μιας και ο καρδιακός παλμός του εμβρύου τότε ήταν αδύναμος. Τελικά λίγες ημέρες μετά μέσα στον Απρίλιο ανακοίνωσε την αποβολή της.

«Δεν υπήρχε παλμός σήμερα στον υπέρηχο... οπότε... όλα τέλειωσαν... αλλά έχω μερικές δυνατές και απίθανες καρδιές ακριβώς δίπλα μου. Είμαι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη και νιώθω τυχερή!», είχε σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία που την έδειχνε με τον σύζυγό της και τα υπέροχα παιδιά τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ανακοίνωσε όλο χαρά ότι τελικά έμεινε ξανά έγκυος, πέντε μήνες μετά την αποβολή που έζησε. Τον Οκτώβρη ανακοίνωσε ότι περιμένει κορίτσι και όλη η οικογένεια περίμενε πώς και πώς το νέο μέλος. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν.

Η ίδια δεν θα τα παρατήσει. Όπως υποσχέθηκε και στην κόρη της Carmen, θα προσπαθήσει να της χαρίσει μια αδερφούλα!

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved