Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που απέβαλαν και μίλησαν για αυτό δημόσια (pics & vid)

H αποβολή ενός μωρού είναι μία δυσάρεστη εμπειρία που δυστυχώς βιώνουν πολλές γυναίκες γύρω μας καθημερινά.

Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που απέβαλαν και μίλησαν για αυτό δημόσια (pics & vid)

Είναι μία δύσκολη και επίπονη συναισθηματικά κατάσταση που χρειάζεται υπομονή και θάρρος για να την αντιμετωπίσεις. Σύμφωνα με έρευνες, 1 στις 4 εγκυμοσύνες καταλήγουν σε αποβολή πριν ολοκληρωθεί η 20η εβδομάδα κύησης. Από αυτά τα στατιστικά φυσικά δεν εξαιρούνται και οι διάσημες μαμάδες, κάποιες από τις οποίες μάλιστα έχουν μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες;

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη, μπορεί σήμερα να είναι μαμά τεσσάρων υπέροχων παιδιών, έχει βιώσει όμως και η ίδια αποβολή και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο. Για αυτό το θέμα είχε μιλήσει η ίδια στην εκπομπή της.



Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου, πριν μείνει έγκυος στην Αέλια είχε μία ακόμη εγκυμοσύνη η οποία κατέληξε σε αποβολή. «Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;» είχε πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου.» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Μάρα Ζαχαρέα

Και η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, πριν αποκτήσει τον γιο της Βασίλη, είχε μία αποβολή όπως αποκάλυψε και στο παρακάτω απόσπασμα.



Σίσσυ Χρηστίδου

Το 2016 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν και πάλι γονείς. Δυστυχώς λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση αυτών των χαρμόσυνων νέων, η παρουσιάστρια έχασε το μωράκι της. Τα δυσάρεστα νέα μοιράστηκε μαζί μας ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος έγραψε στο Instagram:

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…»


https://www.instagram.com/p/BMGtSoNhAHa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δέσποινα Καμπούρη

Το Νοέμβριο του 2016, η δημοσιογράφος και διευθύντρια του Queen.gr αποκάλυψε ότι πριν αποκτήσει τη Χριστινούλα της, έζησε και αυτή μια αποβολή:

«Η εικόνα του εμβρύου στο μόνιτορ με έκανε να απορήσω. Το σχήμα του ήταν περίεργο. Δεν έμοιαζε με αυτά που ξέρουμε. “Κάτι δεν πάει καλά γιατρέ. Το βλέπω!”. Ο Βαγγέλης μου έσφιξε το χέρι. Υπήρχε μία βασανιστική σιωπή μέσα στο δωμάτιο. Δεν μιλούσε κανείς. "Θα ακούσουμε την καρδιά;", επέμενα. Κανένας ήχος, καμία απόκριση. Μόνο σιωπή. "Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμε το κορίτσι". Τα λόγια του εμβρυολόγου έσπασαν την ενοχλητική ησυχία. "Δυστυχώς κυρία Καμπούρη. Δεν υπάρχει καρδιακός παλμός...". Το δωμάτιο άδειασε μαγικά. Δεν έμεινε κανείς μέσα. Μόνο ο Βαγγέλης κι εγώ. Και θλίψη. Απέραντη θλίψη. Δεν βγήκε λέξη από το στόμα μας. Μόνο αγκαλιαστήκαμε», έγραψε στο άρθρο που αποκάλυπτε όλα όσα πέρασε, με αφορμή την τότε αποβολή που είχε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved