Επτά διάσημες μαμάδες που έχουν μοιραστεί δημόσια την δυσάρεστη εμπειρία της «αποβολής» (vid)

Η αποβολή, είναι μια δυσάρεστη εμπειρία για μια γυναίκα.

Επτά διάσημες μαμάδες που έχουν μοιραστεί δημόσια την δυσάρεστη εμπειρία της «αποβολής» (vid)

Βέβαια υπάρχουν και οι φορές που μπορεί μια γυναίκα να αποβάλλει και να μην το καταλάβει αν βρίσκεται στην αρχή της εγκυμοσύνης. Κάποιες άλλες το καταλαβαίνουν και αυτό μπορεί να έχει βαριά επίπτωση στην ψυχολογία τους.

Υπάρχουν κάποιες επώνυμες μαμάδες που το έχουν περάσει αυτό και δεν έχουν διστάσει να το μοιραστούν δημόσια προκειμένου να στηρίξουν και να δώσουν δύναμη σε άλλες γυναίκες.

Κάποιες από αυτές είναι οι ακόλουθες:

Carrie Bickmore

Η Carrie Bickmore αποκάλυψε πρόσφατα έχει αποβάλλει δύο φορές και χρειάστηκε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσει και να προσαρμοστεί αφού πίστευε πως ο κόσμος την κοιτάζει περίεργα.

Carrie Underwood

«Το 2017 δεν ήταν το πώς το φαντάστηκα», δήλωσε πρόσφατα η ίδια. Απέβαλλε μια φορά το 2017 και άλλη μια φορά το 2018.

Em Rusciano

Η Em Rusciano είχε μια αποβολή το 2017. «Πριν από περίπου 10 εβδομάδες βρέθηκα μπροστά σε μια έκπληξη. Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος», δήλωσε η Em.
«Ήθελα να το ανακοινώσω όταν διένυα την 13η εβδομάδα, ωστόσο ανακάλυψα πως το μωρό μου είχε χαθεί», είπε η ίδια.

Megan Gale

Η Megan Gale είναι μαμά δύο πανέμορφων παιδιών, αλλά αποκάλυψε ότι έχασε άλλο ένα μωρό το διάστημα μεταξύ των δύο γεννήσεων.

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth έχει δηλώσει πως εκείνη και ο πρώην σύζυγός της, Chris Martin, χάσανε ένα μωρό κατά τη διάρκεια του γάμου τους και σχεδόν έχασε τη ζωή της.

Beyoncé

Η μαμά τριών παιδιών, Beyonce, μίλησε για την αποβολή της πριν από αρκετά χρόνια, αποκαλύπτοντας πόσο οδυνηρή ήταν η απώλεια.
«Σχεδόν πριν από δύο χρόνια, ήμουν έγκυος για πρώτη φορά», δήλωσε η Beyoncé στο ντοκιμαντέρ HBO του 2013.
«Και άκουσα τον καρδιακό παλμό, που ήταν η πιο όμορφη μουσική που άκουσα ποτέ στη ζωή μου, σκεφτόμουν ονόματα, σκεφτόμουν σε ποιον θα έμοιαζε το παιδί μου, μπήκα στο ρόλο της μητέρας. Πήγα στο γιατρό μα δεν υπήρχε πια κάποιος καρδιακός παλμός. Πήγα στο στούντιο και έγραψα το πιο θλιβερό τραγούδι που έχω γράψει ποτέ στη ζωή μου», είπε η πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Mariah Carey

Η Mariah και ο πρώην σύζυγός της, Nick Cannon, έχασαν το πρώτο τους παιδί και ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος και για τους δύο. Δεν ήθελαν να μιλήσουν σε κανέναν γι’αυτό το γεγονός.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε και άλλες διάσημες γυναίκες που μίλησαν για την δυσάρεστη εμπειρίας της αποβολής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved