Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή φώτο με τον γιο της από το στούντιο του δελτίου ειδήσεων (pics)

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευσε.

Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή φώτο με τον γιο της από το στούντιο του δελτίου ειδήσεων (pics)

Για μια ακόμη φορά η Σία Κοσιώνη μας εξέπληξε ευχάριστα!

«Παντού μαζί» & «Κυριακή στη δουλειά», ήταν μόνο μερικά από τα hashtag που συνόδευσε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η όμορφη δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια να φορά αθλητικά παπούτσια, τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και τζιν πουκάμισο, ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα σε μια σπορ μαμά που πήγε την Κυριακή βόλτα και έπειτα στο γραφείο για δουλειά.

Πριν αρκετό καιρό είχε μιλήσει για την καθημερινότητά της και πόσο έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του γιου της στο περιοδικό People. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος της ως μητέρα δεν θα την έκανε να αφήσει την καριέρα της στη δημοσιογραφία, κάτι που βλέπουμε να φαίνεται και μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

«Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά. Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε».

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί και δείτε πώς τη σχολίασε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved