Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του με αφορμή το Πάσχα (pic)

Είναι ίσως η ωραιότερη φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του Δήμο, που έχουμε δει ποτέ!

Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του με αφορμή το Πάσχα (pic)

Πριν μερικά λεπτά ο Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του Δήμο και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς του φίλους με αφορμή την Ανάσταση του Κυρίου.

Στη φωτογραφία ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται να κρατά στον ώμο του τον γιο του σχολιάζοντας παιχνιδιάρικα: «Αρνάκι άσπρο και παχύ!
Χρόνια πολλά σε όλους!».

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνήθως επιλέγει το Καρπενήσι για να περάσει τις γιορτινές ημέρες, το ίδιο υποθέτουμε έκανε και αυτή τη φορά αν και δεν αναφέρει πού ακριβώς βρίσκεται.

Με τη Σία Κοσιώνη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και όπως έχει αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του νιώθει τυχερός που τη γνώρισε: «Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω "ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε". Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε».

Δείτε τη φωτογραφία του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved