Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία με τον γιο της - Δείτε πόσο μεγάλωσε ο μικρός Δήμος (pics)

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας η Σία Κοσιώνη, αργά το βράδυ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο της δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει.

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία με τον γιο της - Δείτε πόσο μεγάλωσε ο μικρός Δήμος (pics)

Η όμορφη δημοσιογράφος έχει ελάχιστο χρόνο καθημερινά γι' αυτό και φροντίζει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μέσα στην εβδομάδα αλλά και το Σαββατοκύριακο να τον αφιερώνει αποκλειστικά στην οικογένειά της.

Η Σία Κοσιώνη, εξακολουθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι που την κάνει αρεστή και αγαπητή στους ανθρώπους και τη θαυμάζουν και την παρακολουθούν καθημερινά μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και ο Κώστας και εγώ, προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Στην καθημερινότητά της η όμορφη δημοσιογράφος «είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί». Έτσι την είχε περιγράψει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Η ίδια είχε μιλήσει για την καθημερινότητά της και πόσο έχει αλλάξει μετά τον έρχομό του γιου της στο περιοδικό People. Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος της ως μητέρα δεν θα την έκανε να αφήσει την καριέρα της στη δημοσιογραφία.

«Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά. Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο της Δήμο με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, δείτε πόσο έχει μεγαλώσει καθώς και το υπέροχο σχόλιο που τη συνόδευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved