8 συναρπαστικά πράγματα που δεν γνωρίζετε για τα παιδιά του Απρίλη

Μωρά που γεννιούνται τον Απρίλιο: Τα μωρά της άνοιξης είναι επιτυχημένα, φιλόδοξα και πολύ αισιόδοξα.

8 συναρπαστικά πράγματα που δεν γνωρίζετε για τα παιδιά του Απρίλη

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κανείς μπορεί να γιορτάσει τον Απρίλιο: αρχίζει να ανοίγει ο καιρός, η ημέρα μεγαλώνει και ναι, έρχεται το Πάσχα. Ο Απρίλιος δεν είναι μόνο ένας μήνας της άνοιξης, αλλά όλους τους γεμίζει μια αίσθηση χαράς που σιγά-σιγά πλησιάζει το καλοκαιράκι.

Αυτό εξηγεί και το γεγονός που τα μωρά που Απρίλη είναι πιο αστεία, πιο φωτεινά και ευχάριστα.

Ορίστε όμως τι κάνει τα μωρά που γεννιούνται τον Απρίλιο τόσο ξεχωριστά:

1. Θα είναι Κριός ή Τοξότης

Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα ενός Κριού είναι η ανεξαρτησία, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό ενός Τοξότη είναι η ειλικρίνεια.

2. Υπάρχουν δύο λουλούδια που ανθίζουν τον Απρίλη

Το μοσχομπίζελο και οι μαργαρίτες ταυτίζονται με τα παιδιά του Απρίλη και αντικατοπτρίζουν μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν και τα παιδιά που γεννιούνται αυτόν τον μήνα όπως για παράδειγμα η αφοσίωση, η αθωότητα και η αγνότητα.

mora genniountai ton aprilio 3

3. Η τυχερή τους πέτρα είναι το διαμάντι

Τα μωρά που Απρίλη σίγουρα λάμπουν λαμπερά σαν ένα διαμάντι. Το διαμάντι λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τη δύναμη, το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικά που επίσης έχουν τα παιδιά που γεννιούνται τον Απρίλη.

4. Είναι καλή παρέα για τους άλλους

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Απρίλιο έχουν τον ίδιο μήνα γενέθλια και με άλλους σημαντικούς ανθρώπους, όπως, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η Mandy Moore, η Jennifer Garner και ο Leonadro da Vinci.

5. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Τα παιδιά που γεννιούνται τον Απρίλιο είναι αρκετά ευαίσθητα. Τόσο που δεν μπορούν να κρύψουν όλα εκείνα που νιώθουν και που αισθάνονται, ενώ τείνουν να βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό.

mora genniountai ton aprilio 1

6. Έχουν επιτυχίες

Αν τα παιδιά που γεννιούνται σε άλλους μήνες συχνά ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα, αυτό δεν συμβαίνει και με τα μωρά του Απριλίου. Ίσως λόγω του ηγετικού τους χαρακτήρα, τα παιδιά που γεννιούνται τον Απρίλιο επιτυγχάνουν σε ό,τι και αν διαλέξουν να κάνουν.

7. Δεν αρρωσταίνουν εύκολα

Σύμφωνα με μια ιατρική μελέτη του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, οι άνθρωποι που γεννιούνται σε αυτό το μήνα έχουν λιγότερες πιθανότητες να επηρεαστούν από καρδιαγγειακές, νευρολογικές και αναπνευστικές ασθένειες, σε σχέση με τους ανθρώπους που γεννιούνται τους υπόλοιπους μήνες.

8. Όσοι γεννιούνται στις 22 Απριλίου έχουν την ίδια μέρα «γενέθλια» με την Ημέρα της Γης.

Η Ημέρα της Γης αποτελεί μια ημερομηνία κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα. Δεν θα είναι τυχαίο αν το μωρό σας μεγαλώνοντας αποκτήσει eco-friendly συνήθειες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved