Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μωρά που γεννιούνται τον Γενάρη

Τα μωρά του Ιανουαρίου: Χαρακτηριστικά για τα παιδιά που γεννιούνται τον Γενάρη!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μωρά που γεννιούνται τον Γενάρη

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας όπου όλοι παίρνουν νέες αποφάσεις και που κάνουν μια νέα αρχή, για τα μωρά ωστόσο που γεννιούνται τον Γενάρη όλα είναι καινούρια!

Πάντα θυμάσαι τα γενέθλιά τους

Τα μωρά ειδικά που γεννιούνται 1/1 είναι δύσκολο να ξεχάσεις τα γενέθλιά τους.

Κρυώνουν

Στα μωρά του Γενάρη αρέσει να χουχουλιάζουν και εκτός αυτού σύμφωνα με την επιστήμη, τα μωρά που γεννιούνται κρύους μήνες είναι λιγότερο ευερέθιστοι και λιγότερο επιρρεπείς στις μεταβολές της διάθεσης!

Είναι γενικά υγιή

Οι ερευνητές στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια διαπίστωσαν ότι τα νεογνά του Ιανουαρίου αρρωσταίνουν λιγότερο από τα παιδιά που γεννιούνται τους άλλους μήνες. Ωστόσο, μια άλλη μελέτη του Πανεπιστημίου της Κολούμπια διαπίστωσε ότι τα μωρά που γεννιούνται τους χειμερινούς μήνες έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2, οπότε όσες μαμάδες γεννούν τον Ιανουάριο, καλό είναι να το παρακολουθούν αυτό.

xaraktiristika paidion pou gennniountai ton genari 3

Είναι πιο ώριμα

Τα παιδιά που γεννιούνται στην αρχή του χρόνου, τείνουν να είναι πιο ώριμα από τα παιδιά της τάξης τους που έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά αλλά όχι στους αρχικούς μήνες. Αυτό τους δίνει το πλεονέκτημα να έχουν καλύτερες σχολικές επιδόσεις και να είναι καλύτερα στις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Δίνουν λύση σε ένα πρόβλημα

Έρευνα του 2015 έδειξε ότι τα μωρά που γεννιούνται τον Γενάρη, καθώς ενηλικιώνονται, τείνουν να δείχνουν υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και φαντασίας, δίνοντας έτσι άμεσα λύση σε ένα πρόβλημα. Οπότε την επόμενη φορά που θα «κολλήσετε» σε κάτι, βρείτε κάποιον που γεννήθηκε τον Ιανουάριο να σας βοηθήσει!

Γίνονται γιατροί ή λογιστές

Τα δύο πιο κοινά επαγγελματικά μονοπάτια που ακολουθούν τα παιδιά που γεννιούνται τον Ιανουάριο είναι αυτό της υγείας και αυτό της λογιστικής!

xaraktiristika paidion pou gennniountai ton genari 1

Τα αγόρια που γεννιούνται τον Γενάρη παντρεύονται κορίτσια που γεννιούνται τον Οκτώβρη

Σύμφωνα με το Journal of Interdisciplinary Cycle Research, τα αρσενικά που γεννιούνται στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, συνήθως παντρεύονται γυναίκες που γεννήθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου.

Γράφουν με το αριστερό

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιένης, έδειξε ότι τα αγόρια -και όχι τα κορίτσια- που γεννιούνται τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουαρίου, επιλέγουν το αριστερό χέρι για να γράψουν.

Οι τυχεροί αριθμοί τους είναι το 4 και το 22

Αν και γεννιούνται τον πρώτο μήνα του χρόνου, το 1 δεν είναι ο αριθμός τους. Οι τυχεροί τους αριθμοί είναι το 4 (βλέπετε τετράφυλλο τριφύλλι) και το 22.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved