Έξαλλη η Pink στα social media μετά τη δημοσίευση γυμνής φωτογραφίας του γιου της (pics)

Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και απενεργοποίησε τα σχόλια των χρηστών στο Instagram.

Έξαλλη η Pink στα social media μετά τη δημοσίευση γυμνής φωτογραφίας του γιου της (pics)

Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε μία χαριτωμένη φωτογραφία των παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια, με την κόρη της και τον γιο της, τη στιγμή που ταΐζουν μια πάπια.

Ο γιος της στην φωτογραφία δεν φορά την πάνα του, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα γεννητικά του όργανα. Κάτι που η ίδια δεν θεώρησε κακό, κάθε άλλο!

Ωστόσο τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της ήταν αρνητικά, με πολλούς να τη βρίζουν λέγοντάς της ότι δεν θα έπρεπε να δημοσιεύει τέτοιου είδους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η απάντηση της Pink ήταν άμεση. Αφού κατέβασε αρχικά τη φωτογραφία, τη δημοσίευσε εκ νέου. Μόνο που αυτή τη φορά την ανέβασε έχοντας μουτζουρωμένο το επίμαχο σημείο του γιου της.

«Πραγματικά έχετε κάποιο πρόβλημα όλοι σας εκεί έξω. Τι στο καλό έχετε πάθει και ασχολείστε με το μόριο του γιου μου; Πραγματικά είστε σοβαροί; Όπως κάθε φυσιολογική μαμά στην παραλία, δεν πρόσεξα ότι ο γιος μου έβγαλε την πάνα του. Την φωτογραφία την διέγραψα, επειδή πραγματικά είστε αηδιαστικοί όλοι σας και αυτή τη φορά απενεργοποιώ τα σχόλια κουνώντας το κεφάλι μου σε όλους τους μαχόμενους διαδικτυακούς πολεμιστές, που κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιό τους. Είστε αρνητικοί άνθρωποι και γεμίζετε αρνητική ενέργεια τις ζωές των άλλων. Πραγματικά δεν πάτε καλά. Ορίστε μια φωτογραφία μου τη στιγμή που αιχμαλώτισα έναν πελεκάνο και που βασάνισα για ώρες, πριν του τρίψω στη μούρη το μόριο του γιου μου!».

Τα likes κάτω από τη φωτογραφία της ήταν αρκετά. Όχι όμως και τα σχόλια, καθώς η τραγουδίστρια -όπως και η ίδια ανέφερε- τα απενεργοποίησε ώστε να μην μπορεί κανείς να απαντήσει.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved