Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το εντυπωσιακό της σπίτι (pics+vids)

Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της στη Βούλα!

Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το εντυπωσιακό της σπίτι (pics+vids)

Η Δέσποινα Βανδή πάνω απ΄όλα βάζει την οικογένειά της. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, η Μελίνα και ο Γιώργος είναι τα τρία σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής της για τα οποία κάνει τα πάντα.

Από το να τους μαγειρέψει σπιτικά μαμαδίστικα φαγάκια (κάτι που η ίδια λατρεύει πολύ) μέχρι να τους φροντίσει και να τους περιποιηθεί.

Όλοι μαζί μένουν σε ένα υπέροχο και τεράστιο σπίτι-φρούριο στη Βούλα.

Το σπίτι έχει μεγάλα μπαλκόνια, αρκετά επίπεδα, κήπο, πισίνα, μεγάλη αυλή, τζαμαρία, δύο κουζίνες, μέχρι και γυμναστήριο για να γυμνάζεται η ίδια, τα παιδιά της και ο σύζυγός της.

Φωτογραφίες τόσο από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της όσο και από τους εξωτερικούς έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αγαπημένο της δωμάτιο; Σίγουρα η κουζίνα και αυτό γιατί περνά αρκετό χρόνο εκεί μαγειρεύοντας νόστιμα φαγητά αλλά λιχουδιές και γλυκά για τα παιδιά και τους φίλους της.


https://www.instagram.com/p/BXciReTBk4z/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εκτός από την κουζίνα της όμως, αγαπά και τον κήπο της. Ο λευκός καναπές της είναι κάτι που ζητά πολλές φορές όταν είναι κουρασμένη και θέλει να ξεκουραστεί ή να χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα. Σίγουρα τώρα που ανοίγει ο καιρός θα μπορεί να τον απολαύσει ακόμη περισσότερο.


https://www.instagram.com/p/BhUI2x3DCb8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Της Δέσποινας της αρέσει να κάνει το τραπέζι στους φίλους της, καθώς και να διοργανώνει πάρτι στα παιδιά της. Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε και φωτογραφίες από πάρτι που είχε διοργανώσει πιο παλιά στο σπίτι για τον γιο της με τούρτα που είχε φτιάξει η ίδια με τα χεράκια της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το πραγματικά εντυπωσιακό της σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved