Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία της νεογέννητης Μαρίνας στην αγκαλιά του Άγγελου (pic)

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη γίνεται τεσσάρων ετών και η φωτογραφία της, ήταν πραγματικά μια έκπληξη σήμερα!

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία της νεογέννητης Μαρίνας στην αγκαλιά του Άγγελου (pic)

Το τελευταία διάστημα η Ελένη Μενεγάκη, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες από τη καθημερινότητα με τα παιδιά της και αυτό έκανε και σήμερα με αφορμή τα γενέθλια της μικρή Μαρίνας.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται ο Άγγελος πριν από τέσσερα χρόνια να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη αδερφούλα του. «29/3/2015 Μαρινουλα μου ηρθες βραδυ και πλημμυρισες τις καρδιες μας με χαρα και ατελειωτη αγαπη Ο αδερφος σου ηταν εκει για να ειναι ο πρωτος που θα σε παρει αγκαλια Χρονια πολλα μωρο μου», σχολίασε και αμέσως οι ευχές και τα likes έπεσαν βροχή.

Ο Άγγελος ήταν ο πρώτος που είδε τη Μαρίνα

Όταν η παρουσιάστρια είχε γεννήσει και βρισκόταν στο μαιευτήριο, την είχαν επισκεφθεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τότε είχαν πει στην εκπομπή: «Χθες, όπως μας είπε η Ελένη, πήγε ο Άγγελος. Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή αυτή. Πήγε ο Αγγελάκος, ο οποίος μας είπε η Ελένη ότι ντύθηκε για πρώτη φορά πολύ πολύ επίσημα. Σαν γαμπρός που πάει να ζητήσει μια κοπέλα! Και η Ελένη συγκινήθηκε που τον είδε έτσι γιατί ο Άγγελος είναι ένα παιδί που θέλει να είναι χύμα, με τις φόρμες. Πήγε, λοιπόν, σοβαρός, πολύ περιποιημένος, όμορφος, χτενισμένος, πήρε την αδελφούλα του αγκαλιά και δεν την άφηνε! Της το είχα πει κι εγώ της Ελένης, όταν είχαμε πάει σπίτι της, πριν λίγο καιρό, με το μικρό μου το μωρό. Ο Άγγελος για πάρα πολλή ώρα κρατούσε το μωράκι αγκαλιά – που δύσκολα ένα παιδί 13-14 ετών θα κρατήσει ένα μωράκι. Είναι εκπληκτικό! Έχει πια ευθύνη, όχι για μία, αλλά για τρεις αδελφές!».

Δείτε την τρυφερή φώτο στη gallery που ακολουθεί. Όντως ο Άγγελος είχε πάει σαν γαμπρός να δει την αδεφούλα του:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved