11 vintage φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη - Κάποιες ούτε η ίδια δεν τις θυμάται (pics)

Θυμόσαστε την Ελένη Μενεγάκη ντυμένη... γοργόνα;

11 vintage φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη - Κάποιες ούτε η ίδια δεν τις θυμάται (pics)

Μπορεί οι φωτογραφίες που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί να μην θυμίζουν και πολύ την σημερινή κατάξανθη και λαμπερή παρουσία που εμείς γνωρίζουμε, όμως η αλήθεια είναι ότι σε όλες τις παρακάτω φωτογραφίες είναι η Ελένη Μενεγάκη αρκετά χρόνια πριν.

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου το 1969 και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Νίκαια μαζί με τη μαμά της αφού έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία.

Τα όμορφα χαρακτηριστικά της και το καλλίγραμμο κορμί της από νωρίς τη βοήθησαν να μπει στον χώρο της μόδας. Κάπου εκεί την εντόπισε ο ΜΙχάλης Ρακιντζής και της πρότεινε να γίνει το πρόσωπο στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι του «Προκαλείς».



Έπειτα ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 1991 από το κανάλι MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Δείτε στη gallery που ακολουθεί vintage φωτογραφίες της από εκείνη την εποχή. Κάποιες μάλιστα ούτε η ίδια θα τις θυμάται.

πηγή φωτογραφιών: Instagram account / Vintagegreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved